jaxiu Napisano 24 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2016 W międzyczasie wpadł mi w łapki taki poradnik i zrodził mi się w głowie pomysł zrobienia takiej siateczki do STRYKERA Zdjęcia poglądowe http://www.plasticwarfare.se/2007/10/how-to-make-realistic-barracuda-camouflage-netting-in-135/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 24 Czerwca 2016 Share Napisano 24 Czerwca 2016 Szekle z przodu to raczej powinny luźno w pionie zwisać, chyba że są w jakiś sposób mocowane dodatkowo do płyty pancerza. Toboły fajnie wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 24 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Szekle są luźne, widać to zwłaszcza po lewym, który opuścił swoje miejsce ;) planuje dorobić im paski - wiele strykerów jeździ z "przywiązanymi" do góry Edytowane 24 Czerwca 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 24 Czerwca 2016 Share Napisano 24 Czerwca 2016 Nie mam więcej pytań ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 3 Lipca 2016 Autor Share Napisano 3 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 3 Lipca 2016 Share Napisano 3 Lipca 2016 Ale fajne te paski, z czego robiłeś Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 3 Lipca 2016 Autor Share Napisano 3 Lipca 2016 Taśma do maskowania 1mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon1291 Napisano 6 Lipca 2016 Share Napisano 6 Lipca 2016 jaxiu, dzieki za relacje z budowy, piekny Stryker, inspirujesz człowieku do tego pieknego hobby, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 6 Lipca 2016 Share Napisano 6 Lipca 2016 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Do w ramach zagospodarowania dachu strykera, nie mogłem się powstrzymać i nabyłem 2 śliczniutkie skrzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Sierpnia 2016 Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Mam takie skrzynie z Menga. Mogłeś dać znać i były by Twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Mam takie skrzynie z Menga. Mogłeś dać znać i były by Twoje. A to Ci ambaras 40 PLN jestem w plecy Niestety, czasem jeśli chodzi o zakupy to mam strasznie słabą silną wolę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Sierpnia 2016 Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Jak byś dawał jakieś toboły do abramsa to pisz. Mnie te skrzynie nie potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 6 Września 2016 Autor Share Napisano 6 Września 2016 Ja już kalkomaniom podziękuję.... Nauczyłem się malować woodlanda (w sumie dzięki pięknej katastrofie z kalkami). Plecaki gotowe. Teraz kończę ogarniać bambetle i będzie galeria finałowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Września 2016 Share Napisano 6 Września 2016 Hej, poczekaj na mnie! Ja dziś odebrałem nowe bambetle do Strykera i zaraz idę je obklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 6 Września 2016 Autor Share Napisano 6 Września 2016 Spokojnie - dziś nie modeluję, no i mam ze 4-5 rozgrzebanych tematów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 20 Września 2016 Autor Share Napisano 20 Września 2016 Wygrzebany z gabloty, czas dołożyć bambetli na strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Września 2016 Share Napisano 20 Września 2016 Fajnie wygląda. Ja też sobie dziś o swoim Strajkusiu przypomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 21 Września 2016 Autor Share Napisano 21 Września 2016 W weekend spróbuję zrobić lepsze kartony (wytne je laserem z papieru w kolorze kartonu) Coś w tym stylu Póki co przymiarki, zmiany i kolejne przymiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Września 2016 Share Napisano 21 Września 2016 Ładnie. Teraz to wszystko sensownie rozmieść i umocuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 24 Października 2016 Autor Share Napisano 24 Października 2016 Więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 25 Października 2016 Autor Share Napisano 25 Października 2016 Przyjechał goniec i powiedział "koniec" Zapraszam do galerii viewtopic.php?f=68&t=55832 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi