okram12 Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Model po 4 latach 10 miesiącach i 13 dniach uważam za ukończony ) Masa pracy, ale dla mnie efekt jest taki jak zamierzałem chociaż popełniłem parę błędów. Pewnie nauczony doświadczeniem popełnię podobne w następnych modelach albo znajdę kolejne, które można popełnić ) Dziękuję wszystkim za konstruktywną krytykę ) i za cenne rady. Na pewno teraz będę prosił o pomoc przy Ryśku, ale to nowy rozdział historii. Dziękuję Wszystkich, że śledziliście wątek i czasami wspieraliście duchowo, co dało nie raz wstać z kolan przełamać się by robić dalej model ) A oto obiecana skromna galeria )) Liczę na szczere komentarze i zapraszam do następnej relacji ) Nie szczędziłem fotek i wybrałem te klika najlepiej ukazujących szczegóły )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prousse Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Niesamowity !!! szacunek za wytrwałość i umiejętności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perdidos Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 A mi najbardziej ze wszystkiego podoba się sposób wykonania pokładu. Jest klimatyczny i losowy czy (jak kto woli)- niepowtarzalny. I aby PoW pływał od dziś po morzach i oceanach usłanych złotem i srebrem medali... -Choć po namyśle- to lepiej tylko złotem, a srebro niech komu innemu świeci... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doody Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 No i wreszcie jest!!! Marku, Wielkie gratulacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Świetnie wygląda. Podziwiam kunszt wykonania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacman Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Piękny model. Ogrom włożonej pracy przełożył się na świetną detalizację. Mam takie wrażenie, że nawet bez załogi model żyje mnóstwem szczegółów. Gratulacje!! Planujesz podstawkę....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted November 16, 2015 Super Moderator Share Posted November 16, 2015 Bardzo fajny, dużo detali - widać wiele pracy. Kilka linek jest do poprawki (flaga, komin) ale oprócz tych malutkich potknięć jest perfekt! pozdrawiam i gratuluje modelu oraz wielkiej wytrwałości! Christian [EDIT] Luźniejsze linki to jednak wynik mojej niewiedzy - po rozmowie z autorem zwracam honor i już się nie wymądrzam :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marwaw Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Po prostu wspaniały, budowę śledziłem od samego początku. Jeden z najlepszych warsztatów jakie widziałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7urgen Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Piękny... Jest piękny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vollff Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Wow. - Robi wrazenie. Piekny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taltos1 Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Piękny model, aż miło popatrzeć, gratulacje A planujesz jakiś następny okręt? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okram12 Posted November 16, 2015 Author Share Posted November 16, 2015 Jakie linki do poprawy ? Dziękuje za słowa uznania) Tak jak w opisie nie planuje )) już buduje Richelieu, czyli Rysiek )) Odnośnie gabloty na model to już też posiadam ) Podstawa i gablota posłużę się filmem z wystawy ) Gdzieś w okolicach 4:35 widać wszystko ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taltos1 Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Tak jak w opisie nie planuje )) już buduje Richelieu, czyli Rysiek )) Faktycznie jest w opisie, to czekam na warsztat Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 Dopiero teraz tu zajrzałem i skomentuje tylko tak: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts