okram12 Napisano 15 Listopada 2015 Share Napisano 15 Listopada 2015 Model po 4 latach 10 miesiącach i 13 dniach uważam za ukończony ) Masa pracy, ale dla mnie efekt jest taki jak zamierzałem chociaż popełniłem parę błędów. Pewnie nauczony doświadczeniem popełnię podobne w następnych modelach albo znajdę kolejne, które można popełnić ) Dziękuję wszystkim za konstruktywną krytykę ) i za cenne rady. Na pewno teraz będę prosił o pomoc przy Ryśku, ale to nowy rozdział historii. Dziękuję Wszystkich, że śledziliście wątek i czasami wspieraliście duchowo, co dało nie raz wstać z kolan przełamać się by robić dalej model ) A oto obiecana skromna galeria )) Liczę na szczere komentarze i zapraszam do następnej relacji ) Nie szczędziłem fotek i wybrałem te klika najlepiej ukazujących szczegóły )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prousse Napisano 15 Listopada 2015 Share Napisano 15 Listopada 2015 Niesamowity !!! szacunek za wytrwałość i umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perdidos Napisano 15 Listopada 2015 Share Napisano 15 Listopada 2015 A mi najbardziej ze wszystkiego podoba się sposób wykonania pokładu. Jest klimatyczny i losowy czy (jak kto woli)- niepowtarzalny. I aby PoW pływał od dziś po morzach i oceanach usłanych złotem i srebrem medali... -Choć po namyśle- to lepiej tylko złotem, a srebro niech komu innemu świeci... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 16 Listopada 2015 Share Napisano 16 Listopada 2015 No i wreszcie jest!!! Marku, Wielkie gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Listopada 2015 Share Napisano 16 Listopada 2015 Świetnie wygląda. Podziwiam kunszt wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 16 Listopada 2015 Share Napisano 16 Listopada 2015 Piękny model. Ogrom włożonej pracy przełożył się na świetną detalizację. Mam takie wrażenie, że nawet bez załogi model żyje mnóstwem szczegółów. Gratulacje!! Planujesz podstawkę....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 16 Listopada 2015 Super Moderator Share Napisano 16 Listopada 2015 Bardzo fajny, dużo detali - widać wiele pracy. Kilka linek jest do poprawki (flaga, komin) ale oprócz tych malutkich potknięć jest perfekt! pozdrawiam i gratuluje modelu oraz wielkiej wytrwałości! Christian [EDIT] Luźniejsze linki to jednak wynik mojej niewiedzy - po rozmowie z autorem zwracam honor i już się nie wymądrzam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 16 Listopada 2015 Share Napisano 16 Listopada 2015 Po prostu wspaniały, budowę śledziłem od samego początku. Jeden z najlepszych warsztatów jakie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 16 Listopada 2015 Share Napisano 16 Listopada 2015 Piękny... Jest piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 16 Listopada 2015 Share Napisano 16 Listopada 2015 Wow. - Robi wrazenie. Piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 16 Listopada 2015 Share Napisano 16 Listopada 2015 Piękny model, aż miło popatrzeć, gratulacje A planujesz jakiś następny okręt? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okram12 Napisano 16 Listopada 2015 Autor Share Napisano 16 Listopada 2015 Jakie linki do poprawy ? Dziękuje za słowa uznania) Tak jak w opisie nie planuje )) już buduje Richelieu, czyli Rysiek )) Odnośnie gabloty na model to już też posiadam ) Podstawa i gablota posłużę się filmem z wystawy ) Gdzieś w okolicach 4:35 widać wszystko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 16 Listopada 2015 Share Napisano 16 Listopada 2015 Tak jak w opisie nie planuje )) już buduje Richelieu, czyli Rysiek )) Faktycznie jest w opisie, to czekam na warsztat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Dopiero teraz tu zajrzałem i skomentuje tylko tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi