socjo1 Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia A Dido wciąż ni-dydu. Choć zapowiadali na styczeń. Spokojnie, zaczekamy, co robić - mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja (edytowane) USS Montana BB-67 05372 1:350 Edytowane 11 Czerwca przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca Naiad dostępny w preorderze,278 zeta w Plastmodel,wysyłka ponoć od 23 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca 8 minut temu, Jaro napisał: Naiad dostępny w preorderze,278 zeta w Plastmodel,wysyłka ponoć od 23 czerwca. Niemożliwe staje się możliwe! Ostatecznie, miał pojawić się już w styczniu... Styczeń - koniec czerwca - w zasadzie to samo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelist constructor Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca IJN Akagi 1/200 będzie w tym roku :)))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuisNazarioDeLama Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca 13 godzin temu, modelist constructor napisał: IJN Akagi 1/200 będzie w tym roku :)))))))))) Kto jest wydawcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca Skąd ten news? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelist constructor Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca (edytowane) Akagi z "Trampka" 1:200 będzie o ile dobrze zrozumiałem. Edytowane 19 Czerwca przez modelist constructor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca 26 minut temu, modelist constructor napisał: Akagi z "Trampka" 1:200 będzie o ile dobrze zrozumiałem. Jakieś źródło do tych informacji posiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelist constructor Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca Fb plus info od gościa z Australii. Nic więcej nie mógł powiedzieć. Jest związany z firmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca W dniu 18.06.2024 o 07:18, modelist constructor napisał: IJN Akagi 1/200 będzie w tym roku :)))))))))) Będzie można w nim spać??? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca 6 godzin temu, socjo1 napisał: Będzie można w nim spać??? Jeśli masz nie więcej niż siedmioro dzieci. Ósme może już się nie zmieścić. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca 15 minut temu, GrzeM napisał: Jeśli masz nie więcej niż siedmioro dzieci. Ósme może już się nie zmieścić. Przewróciłeś mnie śmiechem. Szanuję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelist constructor Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca Podobno ma opcje wanny i będzie w zestawie gąbka i mydełko Za dopłata wytwornica piany 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca Będzie pasował do mojego kajaku CV-6. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca 9 minut temu, mikemc napisał: Będzie pasował do mojego kajaku CV-6. W razie czego mogę pożyczyć wiosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Lipca Share Napisano 21 Lipca (edytowane) a potem wchodzi ON cały na biało.... @socjo1 - doczekałeś się Edytowane 21 Lipca przez M.A.V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Lipca Share Napisano 21 Lipca Myślę że ten 094 flajhołkowego nie przebije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Lipca Share Napisano 22 Lipca (edytowane) W dniu 21.07.2024 o 18:44, Szydercza Gała napisał: Myślę że ten 094 flajhołkowego nie przebije. oczywista oczywistość ale jak wyjdzie w 350 to i tak sobie kupie Edytowane 22 Lipca przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Sierpnia Share Napisano 21 Sierpnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 21 Sierpnia Share Napisano 21 Sierpnia Ale się cieszę na tego Britannica recenzje Titanica od HB są chyba dość pozytywne, więc może wreszcie będzie można zrobić trzy legendarne siostry, oby się obyło bez większych błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Sierpnia Share Napisano 21 Sierpnia (edytowane) Pytanie jest tylko czy te zestawy różnią się czymś poza boxartem. Olympic w dazzle wyglada kusząco.... No i raczej w 700 niż w 200.... Edytowane 21 Sierpnia przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Sierpnia Share Napisano 21 Sierpnia 3 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Olympic w dazzle wyglada kusząco.... http://www.modellmarine.de/index.php/modelle/497-wolfgang-wurm/6827-britischer-truppentransporter-olympic-1-200-trumpeter-von-wolfgang-wurm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Sierpnia Share Napisano 21 Sierpnia Kozak, ale jak mówiłem, raczej 700 i w kisielu. Podwodna część kadłuba nic mu nie dodaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 22 Sierpnia Share Napisano 22 Sierpnia Żaden ze mnie ekspert od transatlantyków, ale zdjęcia Titanica i Olympica w 1/700 można już porównać i wygląda na to, że najważniejsze różnice uwzględnili. Olympic (na dole) ma otwartą promenadę na całej długości pokładu A, plus mamy typowe dla służby jako HMT uzbrojenie i kosmiczną ilość łodzi ratunkowych. Britannic najbardziej odstawał wizualnie i konstrukcyjnie od reszty, więc jeszcze jest co zepsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi