DarkWing Napisano 15 Grudnia 2015 Share Napisano 15 Grudnia 2015 Przedstawiam kolejne moto z serii Big Scale. Tak jak poprzednio model Italeri w skali 1:6 ale niestety jakościowo najgorszy ze wszystkich. Tak naprawdę prezentuje marną jakość modeli "die cast". Trzeba było włożyć dużo serca w jego wykonanie i mieć dużo ... cierpliwości. Niestety nie ma zbytnio wyboru wśród modeli tej klasy i w tej skali więc trzeba brać i robić co jest Poza tym nabycie tych Italerek już samo w sobie jest wyzwaniem. Efekt końcowy jest przynajmniej zadowalający, a z "braćmi" robią już dobre wrażenie - zresztą oceńcie sami..... Na koniec porównanie skal.... Ducati 1:12 i Yamaha 1:6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 15 Grudnia 2015 Share Napisano 15 Grudnia 2015 Nie chcę się wypowiadać, bo nie lubię tych modeli Italeri, ale drobna uwaga. Te śruby na osłonach mogłeś zamaskować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 16 Grudnia 2015 Share Napisano 16 Grudnia 2015 Dla mnie świetny model, ładny lakier no i zdjęcia super :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Widzę, że kolega Dark Wing trzyma poziom. Brawo. Dla mnie to jest model na pierwszą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Cacko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Grudnia 2015 Share Napisano 24 Grudnia 2015 Szczerze - to po za ujęciem na którym widać zegary można by mi wciskać kit że to prawdziwy a ja bym to łyknął. Elegancka robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 25 Grudnia 2015 Share Napisano 25 Grudnia 2015 Działka całkiem nie moja... ale efekt końcowy... powalający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Grudnia 2015 Share Napisano 25 Grudnia 2015 Brawo. Piękny model. Najbardziej podoba mi się... łańcuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 29 Grudnia 2015 Share Napisano 29 Grudnia 2015 Maszyna Max'a Biaggi. Super robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi