Mirek66 Napisano 28 Grudnia 2015 Share Napisano 28 Grudnia 2015 Witam , po dość długim czasie udało mi się wreszcie ( według mnie doprowadzić prace nad modelem do końca . Do waloryzacji modelu użyłem Droida firmy ET oraz dużego zestawu blaszek tej firmy tak wyglądał model przed malowaniem ; A tak prezentuje się po wszystkich moich zabiegach plastycznych ; Życzę miłego oglądania fotek oraz wyrażania swoich opinii na temat modelu . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 28 Grudnia 2015 Share Napisano 28 Grudnia 2015 Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 28 Grudnia 2015 Share Napisano 28 Grudnia 2015 Ładne to, i koszerne w dodatku. Jak zwykle piękna praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 28 Grudnia 2015 Share Napisano 28 Grudnia 2015 jak zwykle super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 28 Grudnia 2015 Share Napisano 28 Grudnia 2015 Czeka takowa w szafie Fajnie to wszystko wygląda... Szkoda tylko ze nie udało mi się znaleźć metalowej lufy. Twoja robota prezentuje się naprawdę dobrze ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Grudnia 2015 Share Napisano 28 Grudnia 2015 Bardzo mi się podoba. Można zapytać o kolory farb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 28 Grudnia 2015 Share Napisano 28 Grudnia 2015 Może coś z AMMO MIG 7115 - IDF Colors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 29 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2015 Podziękował koledzy serdecznie za wyrażenie swoich opinii . Krzyśku malowałem Humbrolem 84 z dodatkiem 85 stopniowo dodając coraz mniej czarnej . jonathan ta zestawowa lufa jest naprawdę dobra lepiej kupić gąski . Dorzucam jeszcze dwie fotki które wczoraj nie wrzuciły mi się . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 29 Grudnia 2015 Share Napisano 29 Grudnia 2015 A to dobre info... Mam III i IV... Ale czekają na swoją kolej. Pierw popróbuje z podstawkami. Bo mam mały pomysł na 3 pojazdy na jednej dioramce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 29 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2015 3 pojazdy na jednej dioramie to dużo uważaj aby nie wyszedł ci monument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalisz76 Napisano 29 Grudnia 2015 Share Napisano 29 Grudnia 2015 Podoba się, zresztą jak zawsze. Pozdrawiam. Poprzedni właściciel blaszek ET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 29 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2015 Dzięki za blaszki i dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 29 Grudnia 2015 Share Napisano 29 Grudnia 2015 Bardzo ładny czołg, miło Cię słyszeć na forach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 29 Grudnia 2015 Share Napisano 29 Grudnia 2015 No i rewelacja! Nic dodac nic ujac! I tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 Ładna Merkava, podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2015 Podziękował koledzy , chcę pokończyć chociaż kilka zaczętych chociaż w między czasie znów się 2 skleiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 Bardzo ładnie i w dodatku wbrew tendencjom pomalowany Humbrolem. Można? Można! PS. U mnie też taki czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Witaj Mirek. Dobrze, że do nas wróciłeś. Merkava jak zwykle klasa. Mam nadzieję, że gdzieś się spotkamy na szlakach modelarskich.. Wszystkiego dobrego dla ciebie oraz wszystkich kolegów modelarzy w nowym 2016 roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2016 Rafale jak ktoś ma warunki do malowania emaliami to można malować , ja stosuję bezwonny z nazwy rozcieńczalnik ftalowy Śnieżki także maski nie potrzeba . Hej Zbyszku ja też życzę ci tego samego w Nowym Roku , mam nadzieję że w tym roku powinniśmy się spotkać w Lublinie . Chociaż pewności nigdy nie ma Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 4 Stycznia 2016 Share Napisano 4 Stycznia 2016 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi