Marak Napisano 5 Kwietnia 2016 Share Napisano 5 Kwietnia 2016 Super. Nie napiszę, że piękny, bo trudno szukać piękna w starym traktorze, ale "tamtą" rzeczywistość oddałeś idealnie. Wygląda dokładnie tak jak traktor który (45 lat temu) dowoził nam wodę na obóz harcerski. Gdy były na kontroli Panie z Sanepidu musieliśmy ją pić. Jak Panie odjeżdżały braliśmy wodę z jeziora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 5 Kwietnia 2016 Share Napisano 5 Kwietnia 2016 No pięknie, pięknie - jest klimat " tamtych lat" - brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 5 Kwietnia 2016 Share Napisano 5 Kwietnia 2016 Traktor jest świetny. Ale cysterna jest lepsza ze względu na świetną rdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 SUPER Chociaż jak przeczytałem o cysternie to w pierwszej chwili pomyślałem o szambiarce Jak byłem mały to u moich dziadków na wiosce właśnie taki traktorek przyjeżdżał pompować guano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Traktor i cysterna bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Piękności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Tak sobie myślę, że chyba z nami jest coś nie teges. Zachwycamy się starym, pordzewiałym i brudnym trachturem Dla mnie też jest on tak paskudny, że aż piękny, ale to chyba nie jest do końca normalne Sinus A'propos sinus'a: Mój znajomy pułkownik w stanie spoczynku zwykł mawiać: "Sinus zasadniczo ma wartość z przedziału <-1, 1>, ale w warunkach bojowych może osiągać 1.2 i więcej" Tutaj mamy właśnie taki przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 20 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Bardzo Wam dziękuję za wszystkie komentarze i dobre słowo. Zapraszam na ciąg dalszy prac nad podstawką: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=90&t=53746 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Super traktor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi