Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam model uważam za skończony ,fotki jako takie ale coś widać

Zapraszam do wyrażania sugestii oraz opinii na temat modelu .

Pozdrawiam Mirek .

16b0zf8.jpg

2j4u26x.jpg

2w5j8js.jpg

32zmcdj.jpg

sp7p09.jpg

2uhnyc3.jpg

29y4d9f.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano

TOMKU masz rację światła do poprawy bo lipa ale z tym to da się radę .

Dzięki za uwagę i opinię .

Napisano

Do czego ten zardzewiały "ajzol" na wierzy?

Pozdrawiam,

Maciej

Napisano

Ale jakie druty?

Bo mam nieodparte wrażenie, że lewostronni ciągle oglądają ten piękny film o komandosach z Navarony.. ;)

Pozdrawiam,

Maciej

Napisano

Maciej popraw ostrość nie zardzewiały tylko czerwony ,tak jak kolega Tromp pisze .

Krzyśku już przerobione bo mi nie dawały spokoju ale fotkę wrzucę jutro .

Podziękował za uwagi i opinie .

Napisano

Witam , jako żeby nie było że skleiłem SF fotka i widoczny ajzol na wieży , chociaż nie wiem co to znaczy

2dtwsd0.jpg

Światełka też mi nie dawały spokoju to przerobiłem trochę , szału niema ale w realu jest OK.

vr5vv8.jpg

Aha Tomku następny to Merkava i M51 gdyż mam je po washach .

Pozdrawiam Mirek .

Napisano
chociaż nie wiem co to znaczy

Bo to po poznańsku jest Ajzol to inaczej kawał jakiegoś żelastwa.

Co do modelu, to nie ma się co rozpisywać, świetny i tyle

Napisano

Hej

Jak składałem ten model to mi ktoś kiedyś powiedział że te trójkąty na klockach z boku wieży to powinny być usunięte.

Coś w temacie że tylko ćwiczebne tak są oznaczone czy coś takiego. Wiem że mogłem się odezwać w warsztacie, taki leniwy jestem i tylko galerie odwiedzam.

Niemniej jednak, bardzo pozytywny odbiór, też mi ta wersja chodżiła po głowie z dodatkową siatką Baracuda, ale motywacji zabrakło.

Napisano

Podziękował koledzy

Bartku myślałem że to po śląsku dzięki za info .

Adam wiem o tych trójkątach i miałem je usunąć na etapie budowy ale kolega podesłał mi fotki TES- a z tymi trójkątami to zostawiłem i pomalowałem .

Potem szukałem i doszedłem że faktycznie maja ale we wczesnych lub doświadczalnych ale to już po obiedzie

Musi tak zostać ba chwilowo mam go dosyć