Mirek66 Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Witam model uważam za skończony ,fotki jako takie ale coś widać Zapraszam do wyrażania sugestii oraz opinii na temat modelu . Pozdrawiam Mirek . Edytowane 16 Stycznia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 Światła przednie okropnie odstają od reszty, odstają bo sam model tylko podziwiać Brawo! Co następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 16 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2016 TOMKU masz rację światła do poprawy bo lipa ale z tym to da się radę . Dzięki za uwagę i opinię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 Do czego ten zardzewiały "ajzol" na wierzy? Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 Pewnie przecinak do drutów, które mogłyby uszkodzić delikatne wyposażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 Ale jakie druty? Bo mam nieodparte wrażenie, że lewostronni ciągle oglądają ten piękny film o komandosach z Navarony.. ;) Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kerm Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 Raczej chroniący przed ew. dekapitacją. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 Czapki z głów! Prawie słychać mruczenie silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 Mirek bardzo ładny model. Jak poprawisz te światła to będzie cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 16 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2016 Maciej popraw ostrość nie zardzewiały tylko czerwony ,tak jak kolega Tromp pisze . Krzyśku już przerobione bo mi nie dawały spokoju ale fotkę wrzucę jutro . Podziękował za uwagi i opinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 17 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2016 Witam , jako żeby nie było że skleiłem SF fotka i widoczny ajzol na wieży , chociaż nie wiem co to znaczy Światełka też mi nie dawały spokoju to przerobiłem trochę , szału niema ale w realu jest OK. Aha Tomku następny to Merkava i M51 gdyż mam je po washach . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 17 Stycznia 2016 Share Napisano 17 Stycznia 2016 chociaż nie wiem co to znaczy Bo to po poznańsku jest Ajzol to inaczej kawał jakiegoś żelastwa. Co do modelu, to nie ma się co rozpisywać, świetny i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 18 Stycznia 2016 Share Napisano 18 Stycznia 2016 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 18 Stycznia 2016 Share Napisano 18 Stycznia 2016 Bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 18 Stycznia 2016 Share Napisano 18 Stycznia 2016 Hej Jak składałem ten model to mi ktoś kiedyś powiedział że te trójkąty na klockach z boku wieży to powinny być usunięte. Coś w temacie że tylko ćwiczebne tak są oznaczone czy coś takiego. Wiem że mogłem się odezwać w warsztacie, taki leniwy jestem i tylko galerie odwiedzam. Niemniej jednak, bardzo pozytywny odbiór, też mi ta wersja chodżiła po głowie z dodatkową siatką Baracuda, ale motywacji zabrakło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 18 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2016 Podziękował koledzy Bartku myślałem że to po śląsku dzięki za info . Adam wiem o tych trójkątach i miałem je usunąć na etapie budowy ale kolega podesłał mi fotki TES- a z tymi trójkątami to zostawiłem i pomalowałem . Potem szukałem i doszedłem że faktycznie maja ale we wczesnych lub doświadczalnych ale to już po obiedzie Musi tak zostać ba chwilowo mam go dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi