Gość Napisano 7 Lutego 2016 Share Napisano 7 Lutego 2016 Kiedyś chciałem zbudować sobie Twardziela, używając modelu 72-ki od Tamki. Przysięgam, że już nigdy, nawet o tym nie pomyślę, po tym, co tu zobaczyłem. Pokłony biję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 8 Lutego 2016 Autor Share Napisano 8 Lutego 2016 Bez przesady, nie zniechęcaj się tylko do boju Lecę dalej z wieżą. Najpierw element który przeoczyłem a potem armata 2A46 podkład fabryczny i malowanie Farby jakich używam do malowania Twardego to oryginalne farby którymi malowane są obecnie czołgi w Wesołej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Farby jakich używam do malowania Twardego to oryginalne farby którymi malowane są obecnie czołgi w Wesołej. I nie zatykają aerka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 8 Lutego 2016 Autor Share Napisano 8 Lutego 2016 Wszystkie rozcieńczam do konsystencji mleka i nie ma problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Prosiłbym admina o usunięcie tego cholernego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Wszystkie rozcieńczam do konsystencji mleka i nie ma problemów. Wiesz co ? Można tą oryginalną farbką popsikać na płytki plastikowe jako wzornik .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Cyna i CA. Dziękuję za odpowiedź. Rozmach i jakośc przeróbek powala... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 8 Lutego 2016 Autor Share Napisano 8 Lutego 2016 Bilmodel i Lifecolor robi te farby na podstawie oryginałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Pięknie Ci idzie... a resztę się wyklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 9 Lutego 2016 Autor Share Napisano 9 Lutego 2016 Armata 2A46 w całości I doszło trochę zadrapań (prawie na wszystkie mam kwity ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 9 Lutego 2016 Share Napisano 9 Lutego 2016 Hm. To nie jest normalne... Moralne też nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 9 Lutego 2016 Autor Share Napisano 9 Lutego 2016 Najbardziej upierdliwy element jak do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 9 Lutego 2016 Share Napisano 9 Lutego 2016 https://picasaweb.google.com/104099381440432591746/PT91Twardy25092015#6198429626367668434 wnętrze też zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 9 Lutego 2016 Autor Share Napisano 9 Lutego 2016 Może jeszcze pierdnąć w oponkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 9 Lutego 2016 Share Napisano 9 Lutego 2016 Może jeszcze pierdnąć w oponkę ? A masz przyznany limit na emisję gazów cieplarnianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Lutego 2016 Share Napisano 9 Lutego 2016 Super sprawa. Możesz mi powiedzieć czy jest jakiś cel malowania na raty? Tak z ciekawości pytam, bo mnie to by się tyle razy aero czyścić nie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 9 Lutego 2016 Autor Share Napisano 9 Lutego 2016 Super sprawa. Możesz mi powiedzieć czy jest jakiś cel malowania na raty? Tak z ciekawości pytam, bo mnie to by się tyle razy aero czyścić nie chciało. Bo tak lubię a co do mycia to zalewam aero levelingiem, miziam pędzelkiem i wypsikuję, ot i cała filozofia mycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 10 Lutego 2016 Autor Share Napisano 10 Lutego 2016 Wieża została uzbrojona w czujnik meteo, czujniki systemu OBRA i podstawy anten. Na chwilę obecnę kończę z wieżą i wracam do kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 10 Lutego 2016 Share Napisano 10 Lutego 2016 Najbardziej chyba jarzmo odstaje od tej perfekcyjnej reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 10 Lutego 2016 Autor Share Napisano 10 Lutego 2016 Najbardziej chyba jarzmo odstaje od tej perfekcyjnej reszty. Czy ja wiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 10 Lutego 2016 Share Napisano 10 Lutego 2016 A mnie się tam podoba. Bardzo przystojny. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 10 Lutego 2016 Share Napisano 10 Lutego 2016 Nie chodzi mi o kolorystykę oczywiście tylko o sam kształt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 10 Lutego 2016 Share Napisano 10 Lutego 2016 Jestem pod wrażeniem. Piękna robota. Mam konwersję Twardego z ARMO. Będzie materiał do podglądania/poprawiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 10 Lutego 2016 Share Napisano 10 Lutego 2016 Achtung, Achtung, wg mnie, oryginał z pierwszego zdjęcia warsztatu ma mniej detali, przypadek???... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 10 Lutego 2016 Share Napisano 10 Lutego 2016 Achtung, Achtung, wg mnie, oryginał z pierwszego zdjęcia warsztatu ma mniej detali, przypadek???... . Flachenty "pożyczył" do odwzorowania na modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi