Przemek - MaXus Napisano 27 Lutego 2016 Share Napisano 27 Lutego 2016 Iracki ma być. Największa przeróbka, to wieża chyba tylko, mam nadzieję. Wzorowałem się na egzemplarzu SBS model + poprawki własne. Tyle na razie, choć jeszcze trzeba będzie podszliwować tu i ówdzie, oraz nadać fakturę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 27 Lutego 2016 Share Napisano 27 Lutego 2016 Ale rzeźba, wieża jak sejnsfikszyn jakieś. Chociaż szkoda, że nie Rosomak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek1983 Napisano 27 Lutego 2016 Share Napisano 27 Lutego 2016 Bez opon i jakaś nietypowa skala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 16 Marca 2016 Autor Share Napisano 16 Marca 2016 Wieża po korektach + pierdoły: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Cacunio panie majster, dawaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 24 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2016 @Flachenty - Dzięki Tymczasem, wieża w zasadzie skończona: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 Będzie się na czym wzorować! Pozdrawiam i dziękuję za tak ciekawe fotki! Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 No wyglada to na ten moment, jak na moje amatorskie oko, poprostu swietnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 Wszystko spoko, tylko czy irackie M jedynki miały takie błotniki z przodu, żywcem wyjęte z t-72b i t-90? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 ... ...a taki może być? fotka znaleziona w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 6 Maja 2016 Autor Share Napisano 6 Maja 2016 ... ...a taki może być? fotka znaleziona w sieci Dokładnie, zresztą to zdjęcie było pomysłem na model i punktem wyjściowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 Ładnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Fajna siedemdziesiątka dwójka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 Przystojny. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 13 Maja 2016 Autor Share Napisano 13 Maja 2016 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 14 Maja 2016 Autor Share Napisano 14 Maja 2016 Nieśmiałe próby z chippingiem, modulowane poniższym zestawikiem - całkiem przyjemna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi