bazylms Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 https://m.youtube.com/watch?v=orUXFLy7KU0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kempiński Napisano 27 Lipca 2016 Autor Share Napisano 27 Lipca 2016 Za sprzęgłem powstała przekładnia główna wraz ze mechanizmem różnicowym. W tym modelu zastosowałem trzy satelity Satelity w koszyku Tutaj już zamknięte satelity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 a ile to juz wazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kempiński Napisano 31 Lipca 2016 Autor Share Napisano 31 Lipca 2016 W tej chwili waży 1,3 kg nie przekroczy 1,5 kg. Mnie chodzi o spokojną jazdę . Poprzedni model ważył 2,5 kg i radził sobie dobrze . Do wyczynów mam takiego chociaż jest już weteran i mam go na pamiątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kempiński Napisano 16 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kempiński Napisano 8 Października 2016 Autor Share Napisano 8 Października 2016 Ostatnio działałem przy wydechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kempiński Napisano 7 Października 2017 Autor Share Napisano 7 Października 2017 Składanie silnika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kempiński Napisano 1 Września 2018 Autor Share Napisano 1 Września 2018 Na dzień dzisiejszy ( trochę kurzu osiadło ale co wypucuje to znowu osiada ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 1 Września 2018 Share Napisano 1 Września 2018 No, no - w epoce berka kucanego chciałem takim jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 10 Września 2018 Share Napisano 10 Września 2018 Jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kempiński Napisano 8 Października 2018 Autor Share Napisano 8 Października 2018 Lotus doczekał się wyróżnienia , podziękowanie do Ekipy Paprykarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 9 Października 2018 Share Napisano 9 Października 2018 Należało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kempiński Napisano 9 Października 2018 Autor Share Napisano 9 Października 2018 Dziękuję "karambolis8 " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Listopada 2018 Share Napisano 19 Listopada 2018 szacunek mistrzowska robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kempiński Napisano 17 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2018 Dawno nie zajmowałem sie Lotusem ale została do zrobienia skrzynia biegów aby mógł ruszyć . Na razie był redukcyjny . Wykonałem obudowe skrzyni z cienkiej blaszki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kempiński Napisano 30 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2018 Zrobiłem tylna ścianę która będzie przymocowana do obudowy dyferencjału .Przylutowałem nakrętki z przedniej strony aby skręci śrubkami obudowę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kempiński Napisano 3 Marca 2019 Autor Share Napisano 3 Marca 2019 Pierwsze próby ze skrzynią biegów . Próba 1 biegu . Na razie tyle bo nie mogę podłączyć 2 i 3 biegu dopóki nie będzie krzywki sterującej .Pierwsza próba udana . Nie wszystko dokładnie skręcone bo jeszcze raz muszę to rozkręcić i pomalować i dorobić pozostałe elementy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kempiński Napisano 31 Marca 2019 Autor Share Napisano 31 Marca 2019 Rozruch silnika wraz ze sprzęgłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 31 Marca 2019 Share Napisano 31 Marca 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kempiński Napisano 6 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2019 Prace nad mocowaniem skrzydła , tylną obudową skrzyni biegów z rurek mosiężnych oraz nad tylną mrugającą lampką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Kwietnia 2019 Share Napisano 6 Kwietnia 2019 Cieszę się że projekt żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kempiński Napisano 6 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2019 (edytowane) Krzysku , projekt żył ale straciłem 2 lata na czekanie na artyste który podjął sie malowania ale w końcu straciłem cierpliwość i sam pomalowałem jeszcze czekam 2 tyg. na figurkę którą podjął się pomalować ale chyba nic z tego przyjdzie mi to samemu zrobić . Trzeba ufać sobie samemu a nie zlecać i jeszcze błagac o oddanie części których nie odzyskałem i musiałem dorabiać . Ale idzie w dobrym kierunku . Więcej jest tutaj http://www.facebook.com/Budowa-modelu-Lotus-78-RC-od-podstaw-scratch-1203947602953680/ Edytowane 6 Kwietnia 2019 przez Jacek Kempiński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kempiński Napisano 7 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2019 Wkrótce uruchomienie ale przed tym obudowa skrzyni biegów do lakiernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kempiński Napisano 14 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Galeria końcowa zespołu napędowego Lotusa 78. Wkrótce rozruch . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi