Mirek66 Napisano 19 Marca 2016 Share Napisano 19 Marca 2016 Witam , model składał się bez problemowo , do modelu dodałem jedynie lufę z RB . Na razie pomalowałem go; Oraz położyłem wash po całości wymieszany z tych kolorków; Oraz punktowy z Dark Wash-a ; Na razie to tyle jak coś zmaluję to się pochwalę . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Marca 2016 Share Napisano 19 Marca 2016 Nietypowy model. Wygląda na kawał działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 19 Marca 2016 Share Napisano 19 Marca 2016 Wygląda na kawał działa. ... bo jest! nie wiem dlaczego się go kiedyś pozbyłem z magazynu bo cały czas mnie kręci ten model. Wygląda super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 19 Marca 2016 Share Napisano 19 Marca 2016 Jestem pod wrażeniem washa. Naprawdę elegancko to wygląda. Kładziesz jakiś lakier przed washem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 Piękne działo i fajnie się składa, sam takiego popełniłem kiedyś ale utopiłem go w błocie... Chyba nadal w nim jest... W każdym bądź razie te sprężyny to Niemcy z reguły mieli owinięte jakimś brezentopodobnym materiałem. Chustka higieniczna styknie jak u mnie. Pozdrawiam, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 20 Marca 2016 Autor Share Napisano 20 Marca 2016 Dziękuje koledzy za zainteresowanie tematem. Cloner po pomalowaniu pokrywam model sidoluxem jak dla mnie jest bardzo dobry i dobrze zabezpiecza powierzchnie do wszelkich prac z terpentyną . Rafał też żem się dopatrzył tych onucek na sprężynach , fakt trzeba będzie je ocieplić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 Jakimi farbami malujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 21 Marca 2016 Autor Share Napisano 21 Marca 2016 Marcinie farbka to MR. HOBBY H401 rozjaśniany białym według uznania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Bardzo ładnie się prezentuje. Co zamierzasz dalej z nim zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 23 Marca 2016 Autor Share Napisano 23 Marca 2016 Witam , Panzer Machine mam nadzieję skończyć Trochę podziałałem zrobiłem jakieś zadrapania przy użyciu specyfiku Miga i gąbki oraz trochę drobnym pędzelkiem . Farbką z tubki przetarłem tzw. suchym pędzlem śruby oraz nity aby miały wyrazistość która została stłumiona washem . Kurzem z AK potraktowałem koła oraz niektóre części konstrukcji . Jak mi to wyszło zobaczcie sami ; Zrobiłem też fotki do porównania wielkości z IV , chociaż gdy była z tyłu to mała a z przodu duża ale jakiś pogląd jakiś co do wielkości jest . Materiały których użyłem ; Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Wyszło bardzo smakowicie moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Wielgachne bydle, podoba sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 znakomicie to wygląda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludwig hahn Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 Ładniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi