KRL Napisano 10 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2017 Nieczęsto spotykany model na łamach forum: Panavia Tornado 1:48 Revell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Kwietnia 2017 Share Napisano 11 Kwietnia 2017 Zawsze mi się to malowanie podobało ...to Arabia Saudyjska, dobrze kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 12 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Zawsze mi się to malowanie podobało ...to Arabia Saudyjska, dobrze kojarzę Dokładnie Royal Saudi Air Force Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 17 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Dla odmiany paskuda w skali 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 17 Kwietnia 2017 Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Bardzo ładny. Co to za producent modelu i jak się składało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 17 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Model Hasegawa składalność przyzwoita natomiast wykonanie tych wszystkich paseczków to prawdziwa udręka. Kalki Caracal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 17 Kwietnia 2017 Share Napisano 17 Kwietnia 2017 F-35 wyszedł ci rewelacyjnie !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 20 Kwietnia 2017 Share Napisano 20 Kwietnia 2017 Popieram mojego przedmówcę... piękny brzydal Miedzy nami mówiąc to uważam, że w ogóle to powinieneś się przerzucić na 72ke Gratuluje modelu Darku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 20 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2017 Popieram mojego przedmówcę... piękny brzydal Miedzy nami mówiąc to uważam, że w ogóle to powinieneś się przerzucić na 72ke Gratuluje modelu Darku Dzięki Panowie Mitandir - szczerze mówiąc przerzuciłbym się na 72 i 48 ale wciąż nie czuję się na siłach - szczególnie po lekcji jaką otrzymałem od modelu powyżej. Pewnie to kwestia mojego podejścia które na początku było lekceważące pomyślałem co może być trudnego w modelu w skali 1:72 i model pokazał mi co o mnie myśli. A że przeróbek trzeba było zrobić sporo to dostałem po nosie ale to postaram się opisać w galerii jak znajdę chwilę na wklejenie fotek i opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 20 Kwietnia 2017 Share Napisano 20 Kwietnia 2017 Próbowałeś odtwarzać na tym modelu Have Glass? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 20 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2017 Próbowałeś odtwarzać na tym modelu Have Glass? Owszem, całość jest zakończona filtrem z Glass Prism ale na fotkach jest to trudne do uchwycenia natomiast w słońcu model mieni się jak wściekły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 20 Kwietnia 2017 Share Napisano 20 Kwietnia 2017 pomyślałem co może być trudnego w modelu w skali 1:72 i model pokazał mi co o mnie myśli. . He he he ładne Stara zasada... nie wolno małego lekceważyć A pro po pamiętasz o farbkach do mojej gehenny, jest to jakoś nadal aktualne Bo jakoś tak nieubłaganie będę musiał wrócić do tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 20 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2017 pomyślałem co może być trudnego w modelu w skali 1:72 i model pokazał mi co o mnie myśli. . He he he ładne Stara zasada... nie wolno małego lekceważyć A pro po pamiętasz o farbkach do mojej gehenny, jest to jakoś nadal aktualne Bo jakoś tak nieubłaganie będę musiał wrócić do tego modelu Czeka na ciebie 50ml. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Kwietnia 2017 Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Czeka na ciebie 50ml. ...której??? Bo rozmawialiśmy o dwóch... do MV-22 i o dwóch do CV-22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferret37 Napisano 24 Kwietnia 2017 Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Próbowałeś odtwarzać na tym modelu Have Glass? Owszem, całość jest zakończona filtrem z Glass Prism ale na fotkach jest to trudne do uchwycenia natomiast w słońcu model mieni się jak wściekły. No to albo zły z Ciebie fotograf albo efekt nie jest tak dobry jak twierdzisz, bo nawet wodna Hataka Have Glass wygląda lepiej na próbkach niż to co wystrugałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 27 Kwietnia 2017 Share Napisano 27 Kwietnia 2017 Próbowałeś odtwarzać na tym modelu Have Glass? Owszem, całość jest zakończona filtrem z Glass Prism ale na fotkach jest to trudne do uchwycenia natomiast w słońcu model mieni się jak wściekły. No to albo zły z Ciebie fotograf albo efekt nie jest tak dobry jak twierdzisz, bo nawet wodna Hataka Have Glass wygląda lepiej na próbkach niż to co wystrugałeś... Byłbyś łaskaw udokumentować (z obrazować) swoje zastrzeżenia? Chętnie zobaczę jaki efekt dała Hataka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 27 Kwietnia 2017 Share Napisano 27 Kwietnia 2017 Hataka: http://www.britmodeller.com/forums/index.php?/topic/235019672-172-tamiya-f-16cj-block-50-caracal-have-glass-v-hataka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Taka mini uwaga: Modele na białym tle lepiej dla mnie się prezentują. Przynajmniej ja to tak odbieram na moim monitorze IPS. Czarny tłumi kontrast i obraz jest bardziej płaski. Może spróbuj bardziej naświetlać model przy czarnym tle. Ale nie jest źle rób jak uważasz. Jeśli nikt Ci tego wcześniej nie pisał to nie przejmuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 31 Maja 2017 Autor Share Napisano 31 Maja 2017 A-6A Intruder w takim o to wydaniu: I po zmianie podwieszeń: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 15 Lipca 2017 Autor Share Napisano 15 Lipca 2017 Su-35 model Kitty Hawk - który po pierwszym dość pozytywnym wrażeniu mocno rozczarowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 A-6A Intruder zdjęcia perfekt. Samolot również! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 22 Lipca 2017 Autor Share Napisano 22 Lipca 2017 Drobne uzupełnienie: Su-33 Kinetic 1:48 MiG-29 G.W.H 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 22 Lipca 2017 Share Napisano 22 Lipca 2017 dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 5 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2017 Dołączam dwa modele pierwszy to Wessex HAS.1 Italieri 1:48 Drugi model skończony dziś z tej samej rodziny H-34 Italieri 1:48, model znacznie trudniejszy do wykonania ze względu nie tylko na kolory ale mimo iż w większości to tem sam model to spasowanie przedniej części i oszklenia to trudna zabawa. Na koniec fotka familijna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Sierpnia 2017 Share Napisano 5 Sierpnia 2017 Brzydal, przecudnej urody... Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi