Artur Wałachowski Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 (edytowane) ... Edytowane 18 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balu Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Mówiąc krótko: REWELACYJNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 miłego oglądania. Bardzo miłe oglądanie Arturze! Piękna i rewelacyjna! Jeju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Wypowiadam się po raz drugi i "mawiam" cuuuudo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Jest przepiękna ;) Aha w temacie powinno byc Br 52 Kriegslokomotive -Trumpeter 1/35 , zgubiłeś e ;) , a gdzie zakupiłeś ten model ? i jeśli można wiedziec to ile taka zabawka kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Piękna rzecz. Będzie Twoją ozdobą, czy na sprzedaż? Pytam się tylko dla tego, że ostatnio jakoś więcej kleiłeś na zamówienie, o ile się nie mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 16 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2007 (edytowane) Aha w temacie powinno byc Br 52 Kriegslokomotive Dziękuję,już naprawiłem gdzie zakupiłeś ten model ? i jeśli można wiedziec to ile taka zabawka kosztuje cena na pudle-418 zł,ale widziałem obecnie taniej w granicach 350-370zł w którymś ze sklepów internetowych. Będzie Twoją ozdobą, czy na sprzedaż? Niestety na zamówienie,mnie jak na razie nie stać na taki model gdzie cena wraz z blachami,dodatkami i flakiem ,grubo przekracza pół patyka. Edytowane 16 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Fajna Tak z ciekawosci zapytam... te odpryski to jak mogly powstac na maszynie w skali 1:1 ? Rykoszety jakies ? Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 No żeczywiście bydlak, wygląda super. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 16 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2007 Tak z ciekawosci zapytam... te odpryski to jak mogly powstac na maszynie w skali 1:1 ? Rykoszety jakies ? Zakładałem że użytkowany był podczas wojny,więc wszystko mogło się najgorszego przydażyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Super Przymierzałem się do kupna tej ciufci jak pies do jeża, chyba jednak skuszę się na nią Mogę prosić o wiecej fotek, także (nie wiem jak to się dokładnie nazywa) wnętrza kabiny maszynistów. Ps. Twój model to żywica czy Trumpek bo o ile się nie mylę w zestawie Trumpka były blachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 16 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2007 Twój model to żywica czy Trumpek bo o ile się nie mylę w zestawie Trumpka były blachy Trumpeter,a blacha w zestawie była-sześć elementów na skrzyż-drobne osłonki do kabiny nad oknami i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 W nazwie jest Trumpeter juz ... chyba ze nie o to ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 mi się bardzo podoba, dobra robota Jędrek ps. też kiedyś myślałem o jego kupnie... tylko gdzie to potem ustawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 W nazwie jest Trumpeter juz ... chyba ze nie o to ci chodzi Faktycznie, jakoś to przeoczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Cudeńko. Piękna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 A zastanawia mnie jedna rzecz . Bo mówisz , że to model na zamówienie , ciekaw jestem jaka firma to zamawia ( nie chodzi o nazwę ) i zastanawia mnie np . po co im taki model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balu Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 A zastanawia mnie jedna rzecz . Bo mówisz , że to model na zamówienie , ciekaw jestem jaka firma to zamawia ( nie chodzi o nazwę ) i zastanawia mnie np . po co im taki model . Oprócz modelarzy, istnieją także kolekcjonerzy, tylko zamiast znaczków kolekcjonują modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Aha prawda . Nie pomyślałem , a ile za taki piękny model , jak model Artura można dostac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 jakie to wielkie - gratuluje determinacji skończenia całości na bardzo wysokim poziomie. Prawdę mówiąc bardziej mi się podobał mniej obdrapany (jeszcze jak ogladałem warsztat) ale to do świadomego twórcy jakim jestes nalezy ostatnie slowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Pięknie wykonany model, ale tych zarysowań jest stanowczo za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Ciuchcia ma prawo sie porysowac panowie, ale to w końcu wasze zdanie. Jest piękna tylko pozazdrościc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Ciuchcia ma prawo sie porysowac panowie, ale to w końcu wasze zdanie. Jest piękna tylko pozazdrościc. Jeszcze nigdy nie widziałem tak porysowanego parowozu, elektrowozu, spalinówki czy innej lokomotywy, nawet bardzo wysłużonego i zdezelowanego . A pociągiem jeżdżę kilka razy w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Ale to w końcu na wojnie jeździło , strzelali do tego , rzucali w to różnymi specyfikami , myślę , że mogło byc tak porysowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kmiecik Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 strzelali? rzucali? kto? zawiadowca stacji? nie pomyliła Ci się aby lokomotywa z czołgiem? rzucali do tego najwyżej bombami lotniczymi, ale te powodują sporo większe odrapania. ale model fajny. podoba mi się (może rzeczywiście poza tymi odrapaniami - to lekkie przegięcie w kwestii realizmu. za to estetyczny efekt robi fajny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi