K.Barcz Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Wpadł mi w ręce i oko w Bytomiu, i już pozostał . Model doskonale zaprojektowany, bardzo łatwy i przyjemny w montażu, każdemu polecam dla relaksu. Mój prosto "spudła" . Zamiast kalek zrobiłem szablony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Piękny! I z polskim akcentem - skrzydło Puławskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Cacko, fajnie dobrane kolory i ładnie skomponowana całość z winietką i tłem. Mam go w planach na ten rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 ....i mi też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Przepiękny model, świetne kolory. Bardzo podoba mi się malowanie. Gratuluję tej perełki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Kwietnia 2016 Share Napisano 12 Kwietnia 2016 "C" - jak cacy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 12 Kwietnia 2016 Share Napisano 12 Kwietnia 2016 Piękna robota, super się prezentuje w tym zimowym krajobrazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi