Jamat Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Czas zacząć nowy projekt. Na warsztat trafia mały japoński czołg pływający Type 2 (Ka-Mi). No, nie do końca taki mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Planujesz podstawkę? Jeżeli tak to może zrobisz jeden z nich odłączony? Będę zaglądał, bo mi się ten czołg podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Ja też. Uwielbiam wszelkie "pokraki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Planujesz podstawkę? Jeżeli tak to może zrobisz jeden z nich odłączony? Przykro mi, ale będzie w "pełnej wersji". A z podstawkami mam taki problem, że zaczynam a nigdy nie kończę. Parę posiedzeń i całość sklejona, co nie było jakimś wyzwaniem ze względu na małą ilość części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 To już malowanie? Szybko idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Wiem,że części przyłożyłeś tylko do fotki,ale pamiętaj,że ta część ma być inaczej przyklejona.Nie pod takim kątem jak u Ciebie na fotce tylko odwrotnie.Piszę to na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Wiem,że części przyłożyłeś tylko do fotki,ale pamiętaj,że ta część ma być inaczej przyklejona.Nie pod takim kątem jak u Ciebie na fotce tylko odwrotnie.Piszę to na wszelki wypadek Dzięki za zwrócenie uwagi będę pamiętał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 22 Lipca 2016 Autor Share Napisano 22 Lipca 2016 Preshading Kolorek c-340 Rozjaśnienia i filtry Błyszczący i kalki jednostki z Wysp Kurylskich, dziś należących do Rosji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Lipca 2016 Share Napisano 24 Lipca 2016 Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi