lauoli00 Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 Klasa 6 - Figurki i Popiersia Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepszy model w barwach Polski no to coś po polsku.......... ,,wykorzystam" babkę z dzieckiem, albo bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 Oooooo! To Kolego będę oglądał chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 Ja też. Auto będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 11 Maja 2016 Autor Share Napisano 11 Maja 2016 na razie nie planuję, ale może jak,, zarobi się na wiśniach" to może coś pomyślę. Na razie dumałem nad kawałkiem Afganistanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 Nie widzę obrazków :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 Mam prośbę o jakieś lepsze zdjęcie tych mengowych figsów + krótki opis co to za zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 Ze względu na temat - zaglądam Mam prośbę o jakieś lepsze zdjęcie tych mengowych figsów + krótki opis co to za zestaw Mam nadzieję, że autor pozwoli, że go wyręczę: Meng Model (HS-001) Middle Easterners. Zestaw 4 figurek - mężczyzna, kobieta w burce oraz dwoje dzieci: chłopiec i dziewczynka niosąca worek na głowie. Czytałem opinie, że zestaw jest słaby jakościowo (to był debiut figurkowy Menga), ale po obejrzeniu kilku in-boxów dostępnych w sieci postanowiłem zaryzykować - zdjęcia pokazywały całkiem niezłe odlewy. No i faktycznie zostałem zaskoczony pozytywnie, choć wiadomo - to tylko plastik, nie żywica. Ale bardzo solidnie zrobiony plastik. Widać, że kobieta to kobieta, dzieci mają dziecięce rysy twarzy, gościu ma bliskowschodnią japę. Na pewno przy łączeniu elementów potrzebna będzie szpachla, ale ogólnie - jest dobrze Tym bardziej za cenę około 35 zł. Pudełko: Na odwrocie instrukcja: Jedna ramka wtryskowa z 26 elementami: Zbliżenia szczegółów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 kubisz - podziękował Pytałem głównie z ciekawości bo pierwszy raz widzę figsy by Meng Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 12 Maja 2016 Autor Share Napisano 12 Maja 2016 dzięki kubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Trzeci model w konkursie. Powodzenia ze wszystkimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 12 Maja 2016 Autor Share Napisano 12 Maja 2016 Bedzie jeszcze kilka heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 14 Maja 2016 Autor Share Napisano 14 Maja 2016 jak wspomniał kubisz plastik ładny, szef delikatny, ale dopasowanie rąk masakra. Pomogło usunięcie sporej warstwy plastiku oraz magiczna pasta.palce u nóg do amputacji - jedna masa, przeszczep z magicznej maści przed po kapral Kowalski: pierwszy raz mam styczność z Toro Model żywica w kolorze, baaaaaaaaardzo utrudniająca dostrzeżenie szwów i przesunięć formy, niestety są one w miejscach bardzo trudno dostępnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 19 Maja 2016 Autor Share Napisano 19 Maja 2016 może któryś z kolegów ,,ma jakąś wiedzę" na temat malowania polskich mundurów współczesnych (Afganistan i Polska), najlepiej w vallejo, albo jakieś wskazówki, szukałem szukałem i nic, może za mało szukałem, z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 Spytaj Autora http://humvee-models.com/viewtopic.php?f=4&t=1268 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 20 Maja 2016 Autor Share Napisano 20 Maja 2016 dzięki makinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 27 Maja 2016 Autor Share Napisano 27 Maja 2016 kapral Nowak Zwiewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 28 Maja 2016 Autor Share Napisano 28 Maja 2016 jako,że nie doszukałem się kolorów musiałem sam dobierać........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 28 Maja 2016 Share Napisano 28 Maja 2016 Twarz zdecydowanie za ciemna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 28 Maja 2016 Share Napisano 28 Maja 2016 Rasista ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 28 Maja 2016 Autor Share Napisano 28 Maja 2016 takie zdjęcie, ble... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 28 Maja 2016 Autor Share Napisano 28 Maja 2016 a jak camo?, chyba dupeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 29 Maja 2016 Share Napisano 29 Maja 2016 co do camo to nie znam sie ale dla mnie to wszystko jest za ciemne ,musisz bardziej rozjasnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 Camo na plecach wygląda tak jak powinno moim zdaniem - o ile to ma być wz.93 Pantera leśna, a nie pustynna oczywiście. Jeśli to jest kamizelka Lubawy to paski wszystkie zrób czarne, sprzączki do nich też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 6 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2016 dzięki kret, tak to wz 93, oczywiście leśna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 6 Czerwca 2016 Share Napisano 6 Czerwca 2016 Kamuflaż ok, twarze rzeczywiście mało słowiańskie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi