Adrianowro Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 (edytowane) Osoby dramatu Do wózeczka wpadnie trochę gratów typu: talerze , obraz , zegarek itp. Edytowane 20 Maja 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 Pomysł bardzo fajny Mam tylko kilka wątpliwości.... Nie wiem czy nie za dużo będzie gratów na tej dioramce - w sensie że za ciasno Z Schwimmwagena bym zrezygnował, czemu: 1) usuwanie go z drogi buldożerem to kiepski pomysł - tym bardziej że to nie droga gruntowa tylko kostka (o takie barbarzyństwo posądzałbym bardziej sowietów) 2) sugerowałbym użycie buldożera jako ciągnika w celu wyciągnięcia z rowu tego Hetzera, amfibia robiłaby wtedy chyba niepotrzebny sztuczny tłok skoro jeszcze planujesz wózek z graciarnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 20 Maja 2016 Autor Share Napisano 20 Maja 2016 Pomysł bardzo fajny Mam tylko kilka wątpliwości.... Nie wiem czy nie za dużo będzie gratów na tej dioramce - w sensie że za ciasno Z Schwimmwagena bym zrezygnował, czemu: 1) usuwanie go z drogi buldożerem to kiepski pomysł - tym bardziej że to nie droga gruntowa tylko kostka (o takie barbarzyństwo posądzałbym bardziej sowietów) 2) sugerowałbym użycie buldożera jako ciągnika w celu wyciągnięcia z rowu tego Hetzera, amfibia robiłaby wtedy chyba niepotrzebny sztuczny tłok skoro jeszcze planujesz wózek z graciarnią. Sam buldożer to znowu za duża pustka ... WAGEN nie będzie się nadawał do jazdy a i przy traktorze docelowo może wylądować mechanik grzebiący przy bebechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 28 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2016 Zagęszczam roślinność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 28 Czerwca 2016 Share Napisano 28 Czerwca 2016 Pięknie wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 5 Lipca 2016 Share Napisano 5 Lipca 2016 Popracowałbym na twoim miejscu nad zegarem lub całkowicie go wywalił - jak na skalę 1:35 wygląda dość ubogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 21 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2016 CD. Próbuje się zmierzyć z drzewami - powoli się robią - brakuje jeszcze pośredniego drzewostanu. Będą malowane i posypane... Powoli uzupełniam detale bałaganu na drodze + kończę niemiecką wannę. Oczywiście powstał problem z mojej winny - spychacz nie zmieści się :( Zamiast niego wyląduje jakaś wersja jeepa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 21 Sierpnia 2016 Share Napisano 21 Sierpnia 2016 wózek wrzuć w krzaki a spychacz musi być!!! Kto ma zrobić te porządki jak nie on? Tyle smaku narobiłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 24 Sierpnia 2016 Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Plus za zegar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 25 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2016 wózek wrzuć w krzaki a spychacz musi być!!! Kto ma zrobić te porządki jak nie on? Tyle smaku narobiłeś... Generalnie dałem mega ciała - nie sprawdziłem szerokości pługa przed budową drogi... On się tam po prostu już nie zmieści :( Po konsultacjach sama idea zostanie taka sama ale zmieni się układ bajzlu na drodze - jeepa jednak nie bedzie .... Detale na wózku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Sierpnia 2016 Share Napisano 25 Sierpnia 2016 Ciasnawo się zrobiło w tymi wszystkimi klamotami.... Ciężko ci będzie upchnąć jeszcze tego spycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 25 Sierpnia 2016 Share Napisano 25 Sierpnia 2016 Adrian, spych musi być! Nie wiem wyrwij drzewo czy dorób kawałek tej dioramy a spych musi być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 1 Września 2016 Autor Share Napisano 1 Września 2016 Adrian, spych musi być! Nie wiem wyrwij drzewo czy dorób kawałek tej dioramy a spych musi być! Ni ma szans :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 14 Września 2016 Autor Share Napisano 14 Września 2016 Zabawa z błotem ...czekam aż wyschnie warstwa mokrego na jezdni Czekam na ostatnią figurkę i będzie końcowe rozstawianie przedmiotów, detale cywilnego wyposażenia to w większości samoróbki więc nie powalają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Bardzo mi się podoba. Zielenina wyszła rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 20 Września 2016 Autor Share Napisano 20 Września 2016 Smutny Niemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 20 Września 2016 Share Napisano 20 Września 2016 Smutny Niemiec Jakbym nie miał głowy też bym był smutny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 20 Września 2016 Share Napisano 20 Września 2016 Eee. Ja myślałem, że robisz scenę z filmu Miś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 20 Września 2016 Share Napisano 20 Września 2016 Smutny Niemiec Jakbym nie miał głowy też bym był smutny I dwa różne buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 21 Listopada 2016 Autor Share Napisano 21 Listopada 2016 Prawie finisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Zieleń wygląda bardzo fajnie. Z czego robiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 21 Listopada 2016 Autor Share Napisano 21 Listopada 2016 Część to samoróbka z rożnych komponentów, cześć to wyroby MINIATUR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 A drzewka czym posypywałeś? I krzaki robią super wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 21 Listopada 2016 Autor Share Napisano 21 Listopada 2016 Drzewka to posypka nocha Generalnie trenuje ostatnio roślinność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Ciekawie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi