Adrianowro Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 (edited) Osoby dramatu Do wózeczka wpadnie trochę gratów typu: talerze , obraz , zegarek itp. Edited May 20, 2016 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Pomysł bardzo fajny Mam tylko kilka wątpliwości.... Nie wiem czy nie za dużo będzie gratów na tej dioramce - w sensie że za ciasno Z Schwimmwagena bym zrezygnował, czemu: 1) usuwanie go z drogi buldożerem to kiepski pomysł - tym bardziej że to nie droga gruntowa tylko kostka (o takie barbarzyństwo posądzałbym bardziej sowietów) 2) sugerowałbym użycie buldożera jako ciągnika w celu wyciągnięcia z rowu tego Hetzera, amfibia robiłaby wtedy chyba niepotrzebny sztuczny tłok skoro jeszcze planujesz wózek z graciarnią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianowro Posted May 20, 2016 Author Share Posted May 20, 2016 Pomysł bardzo fajny Mam tylko kilka wątpliwości.... Nie wiem czy nie za dużo będzie gratów na tej dioramce - w sensie że za ciasno Z Schwimmwagena bym zrezygnował, czemu: 1) usuwanie go z drogi buldożerem to kiepski pomysł - tym bardziej że to nie droga gruntowa tylko kostka (o takie barbarzyństwo posądzałbym bardziej sowietów) 2) sugerowałbym użycie buldożera jako ciągnika w celu wyciągnięcia z rowu tego Hetzera, amfibia robiłaby wtedy chyba niepotrzebny sztuczny tłok skoro jeszcze planujesz wózek z graciarnią. Sam buldożer to znowu za duża pustka ... WAGEN nie będzie się nadawał do jazdy a i przy traktorze docelowo może wylądować mechanik grzebiący przy bebechach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianowro Posted June 28, 2016 Author Share Posted June 28, 2016 Zagęszczam roślinność Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan1 Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 Pięknie wygląda:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamerio Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Popracowałbym na twoim miejscu nad zegarem lub całkowicie go wywalił - jak na skalę 1:35 wygląda dość ubogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianowro Posted August 21, 2016 Author Share Posted August 21, 2016 CD. Próbuje się zmierzyć z drzewami - powoli się robią - brakuje jeszcze pośredniego drzewostanu. Będą malowane i posypane... Powoli uzupełniam detale bałaganu na drodze + kończę niemiecką wannę. Oczywiście powstał problem z mojej winny - spychacz nie zmieści się :( Zamiast niego wyląduje jakaś wersja jeepa :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 wózek wrzuć w krzaki a spychacz musi być!!! Kto ma zrobić te porządki jak nie on? Tyle smaku narobiłeś... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constructor Posted August 24, 2016 Share Posted August 24, 2016 Plus za zegar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianowro Posted August 25, 2016 Author Share Posted August 25, 2016 wózek wrzuć w krzaki a spychacz musi być!!! Kto ma zrobić te porządki jak nie on? Tyle smaku narobiłeś... Generalnie dałem mega ciała - nie sprawdziłem szerokości pługa przed budową drogi... On się tam po prostu już nie zmieści :( Po konsultacjach sama idea zostanie taka sama ale zmieni się układ bajzlu na drodze - jeepa jednak nie bedzie .... Detale na wózku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Ciasnawo się zrobiło w tymi wszystkimi klamotami.... Ciężko ci będzie upchnąć jeszcze tego spycha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Adrian, spych musi być! Nie wiem wyrwij drzewo czy dorób kawałek tej dioramy a spych musi być! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianowro Posted September 1, 2016 Author Share Posted September 1, 2016 Adrian, spych musi być! Nie wiem wyrwij drzewo czy dorób kawałek tej dioramy a spych musi być! Ni ma szans :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianowro Posted September 14, 2016 Author Share Posted September 14, 2016 Zabawa z błotem ...czekam aż wyschnie warstwa mokrego na jezdni Czekam na ostatnią figurkę i będzie końcowe rozstawianie przedmiotów, detale cywilnego wyposażenia to w większości samoróbki więc nie powalają.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 Bardzo mi się podoba. Zielenina wyszła rewelacyjnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianowro Posted September 20, 2016 Author Share Posted September 20, 2016 Smutny Niemiec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Smutny Niemiec Jakbym nie miał głowy też bym był smutny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cooper69 Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Eee. Ja myślałem, że robisz scenę z filmu Miś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Smutny Niemiec Jakbym nie miał głowy też bym był smutny I dwa różne buty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianowro Posted November 21, 2016 Author Share Posted November 21, 2016 Prawie finisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
premier1986 Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Zieleń wygląda bardzo fajnie. Z czego robiona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianowro Posted November 21, 2016 Author Share Posted November 21, 2016 Część to samoróbka z rożnych komponentów, cześć to wyroby MINIATUR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
premier1986 Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 A drzewka czym posypywałeś? I krzaki robią super wrażenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianowro Posted November 21, 2016 Author Share Posted November 21, 2016 Drzewka to posypka nocha Generalnie trenuje ostatnio roślinność Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
premier1986 Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Ciekawie to wygląda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts