Adrianowro Napisano 20 Maja 2016 Napisano 20 Maja 2016 (edytowane) Osoby dramatu Do wózeczka wpadnie trochę gratów typu: talerze , obraz , zegarek itp. Edytowane 20 Maja 2016 przez Gość Cytuj
M.A.V. Napisano 20 Maja 2016 Napisano 20 Maja 2016 Pomysł bardzo fajny Mam tylko kilka wątpliwości.... Nie wiem czy nie za dużo będzie gratów na tej dioramce - w sensie że za ciasno Z Schwimmwagena bym zrezygnował, czemu: 1) usuwanie go z drogi buldożerem to kiepski pomysł - tym bardziej że to nie droga gruntowa tylko kostka (o takie barbarzyństwo posądzałbym bardziej sowietów) 2) sugerowałbym użycie buldożera jako ciągnika w celu wyciągnięcia z rowu tego Hetzera, amfibia robiłaby wtedy chyba niepotrzebny sztuczny tłok skoro jeszcze planujesz wózek z graciarnią. Cytuj
Adrianowro Napisano 20 Maja 2016 Autor Napisano 20 Maja 2016 Pomysł bardzo fajny Mam tylko kilka wątpliwości.... Nie wiem czy nie za dużo będzie gratów na tej dioramce - w sensie że za ciasno Z Schwimmwagena bym zrezygnował, czemu: 1) usuwanie go z drogi buldożerem to kiepski pomysł - tym bardziej że to nie droga gruntowa tylko kostka (o takie barbarzyństwo posądzałbym bardziej sowietów) 2) sugerowałbym użycie buldożera jako ciągnika w celu wyciągnięcia z rowu tego Hetzera, amfibia robiłaby wtedy chyba niepotrzebny sztuczny tłok skoro jeszcze planujesz wózek z graciarnią. Sam buldożer to znowu za duża pustka ... WAGEN nie będzie się nadawał do jazdy a i przy traktorze docelowo może wylądować mechanik grzebiący przy bebechach Cytuj
Adamerio Napisano 5 Lipca 2016 Napisano 5 Lipca 2016 Popracowałbym na twoim miejscu nad zegarem lub całkowicie go wywalił - jak na skalę 1:35 wygląda dość ubogo. Cytuj
Adrianowro Napisano 21 Sierpnia 2016 Autor Napisano 21 Sierpnia 2016 CD. Próbuje się zmierzyć z drzewami - powoli się robią - brakuje jeszcze pośredniego drzewostanu. Będą malowane i posypane... Powoli uzupełniam detale bałaganu na drodze + kończę niemiecką wannę. Oczywiście powstał problem z mojej winny - spychacz nie zmieści się :( Zamiast niego wyląduje jakaś wersja jeepa :/ Cytuj
enten Napisano 21 Sierpnia 2016 Napisano 21 Sierpnia 2016 wózek wrzuć w krzaki a spychacz musi być!!! Kto ma zrobić te porządki jak nie on? Tyle smaku narobiłeś... Cytuj
Adrianowro Napisano 25 Sierpnia 2016 Autor Napisano 25 Sierpnia 2016 wózek wrzuć w krzaki a spychacz musi być!!! Kto ma zrobić te porządki jak nie on? Tyle smaku narobiłeś... Generalnie dałem mega ciała - nie sprawdziłem szerokości pługa przed budową drogi... On się tam po prostu już nie zmieści :( Po konsultacjach sama idea zostanie taka sama ale zmieni się układ bajzlu na drodze - jeepa jednak nie bedzie .... Detale na wózku Cytuj
M.A.V. Napisano 25 Sierpnia 2016 Napisano 25 Sierpnia 2016 Ciasnawo się zrobiło w tymi wszystkimi klamotami.... Ciężko ci będzie upchnąć jeszcze tego spycha Cytuj
enten Napisano 25 Sierpnia 2016 Napisano 25 Sierpnia 2016 Adrian, spych musi być! Nie wiem wyrwij drzewo czy dorób kawałek tej dioramy a spych musi być! Cytuj
Adrianowro Napisano 1 Września 2016 Autor Napisano 1 Września 2016 Adrian, spych musi być! Nie wiem wyrwij drzewo czy dorób kawałek tej dioramy a spych musi być! Ni ma szans :( Cytuj
Adrianowro Napisano 14 Września 2016 Autor Napisano 14 Września 2016 Zabawa z błotem ...czekam aż wyschnie warstwa mokrego na jezdni Czekam na ostatnią figurkę i będzie końcowe rozstawianie przedmiotów, detale cywilnego wyposażenia to w większości samoróbki więc nie powalają.... Cytuj
Markuz Napisano 14 Września 2016 Napisano 14 Września 2016 Bardzo mi się podoba. Zielenina wyszła rewelacyjnie. Cytuj
hiwis Napisano 20 Września 2016 Napisano 20 Września 2016 Smutny Niemiec Jakbym nie miał głowy też bym był smutny Cytuj
cooper69 Napisano 20 Września 2016 Napisano 20 Września 2016 Eee. Ja myślałem, że robisz scenę z filmu Miś Cytuj
enten Napisano 20 Września 2016 Napisano 20 Września 2016 Smutny Niemiec Jakbym nie miał głowy też bym był smutny I dwa różne buty Cytuj
premier1986 Napisano 21 Listopada 2016 Napisano 21 Listopada 2016 Zieleń wygląda bardzo fajnie. Z czego robiona? Cytuj
Adrianowro Napisano 21 Listopada 2016 Autor Napisano 21 Listopada 2016 Część to samoróbka z rożnych komponentów, cześć to wyroby MINIATUR Cytuj
premier1986 Napisano 21 Listopada 2016 Napisano 21 Listopada 2016 A drzewka czym posypywałeś? I krzaki robią super wrażenie Cytuj
Adrianowro Napisano 21 Listopada 2016 Autor Napisano 21 Listopada 2016 Drzewka to posypka nocha Generalnie trenuje ostatnio roślinność Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi