Tazman79 Napisano 14 Lipca 2016 Share Napisano 14 Lipca 2016 Ciekawe czy kiedykolwiek bedziemy mieli nowe, rzadowe samoloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 15 Lipca 2016 Autor Share Napisano 15 Lipca 2016 Czyli pod cywila np LOTu rozmieszczenie okien w zwezdzie jest ok? Chyba nie na pierwszy rzut oka. Trzeba by było dokładnie sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 15 Lipca 2016 Share Napisano 15 Lipca 2016 Tak w temacie cywilnych kolosów, kupował ktoś z tej strony? http://pas-decals.com/index.php/category/view/7?start=168 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 15 Lipca 2016 Autor Share Napisano 15 Lipca 2016 Korekcja okienek już skończona. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 15 Lipca 2016 Share Napisano 15 Lipca 2016 @zloty Nie kupowałem, ale czytałem raczej pozytywne opinie na airlinercafe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 16 Lipca 2016 Autor Share Napisano 16 Lipca 2016 Też nie kupowałem ale widać że mają fajne rzeczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 16 Lipca 2016 Autor Share Napisano 16 Lipca 2016 Podziurkowałem okienka w kalkomanii. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 16 Lipca 2016 Share Napisano 16 Lipca 2016 Niektóre otwory trochę się postrzepiły, ale nie powinno być tego widać.Może lepiej było rozwiercić na wysokich obrotach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 16 Lipca 2016 Autor Share Napisano 16 Lipca 2016 Niektóre otwory trochę się postrzepiły, ale nie powinno być tego widać.Może lepiej było rozwiercić na wysokich obrotach? Wiem, mam nadzieję że będzie ok po położeniu. Nie robiłem tego wiertarką a wybijakiem rewolwerowym do robienia dziurek. Kupiłem najtańszy i po kilku otworkach już się stępił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 16 Lipca 2016 Share Napisano 16 Lipca 2016 No niestety, jakość nigdy nie jest tania. Robiony pewnie z chinoleum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 16 Lipca 2016 Autor Share Napisano 16 Lipca 2016 Pewnie że made in China. Dałem 12 zł, a w niektórych sklepach po 39 zł nawet. Może te po 39 są lepsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 16 Lipca 2016 Share Napisano 16 Lipca 2016 Na pewno gwarantują większy wk**w, jak się stępią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 16 Lipca 2016 Autor Share Napisano 16 Lipca 2016 Dokładnie, więc wolałem kupić te tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 16 Lipca 2016 Share Napisano 16 Lipca 2016 Wspaniły model i jak dotąd(czyli od tygodnia jak zajawilem się na pasażery) najlepsze okienka jakie widziałem: http://www.dishmodels.ru/gshow.htm?p=6938&lng=E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 16 Lipca 2016 Autor Share Napisano 16 Lipca 2016 Widziałem, piękny jest . Chciałbym tak robić modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 16 Lipca 2016 Share Napisano 16 Lipca 2016 Grzesiek, tu jest jeszcze taki Tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 17 Lipca 2016 Autor Share Napisano 17 Lipca 2016 Dziękuję Ci bardzo Artur. Czy na tych zdjęciach felgi kół nie są przypadkiem szare ?. Na innych są zielone, a może to ta światło pada ?. Edit Nie, chyba jednak zielone tylko tak pada światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 17 Lipca 2016 Autor Share Napisano 17 Lipca 2016 Dziś malowanie drobnych części. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 17 Lipca 2016 Share Napisano 17 Lipca 2016 Fajny warsztacik, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 17 Lipca 2016 Autor Share Napisano 17 Lipca 2016 Fajny warsztacik, podoba mi się Dzięki, cieszę się że moje wypociny się podobają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 18 Lipca 2016 Share Napisano 18 Lipca 2016 Tak w temacie cywilnych kolosów, kupował ktoś z tej strony?http://pas-decals.com/index.php/category/view/7?start=168 Właśnie coś od nich zamówiłem, dam znać jak kalki dotrą P.S. Przepraszam autora wątku za off-topic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 18 Lipca 2016 Autor Share Napisano 18 Lipca 2016 Tak w temacie cywilnych kolosów, kupował ktoś z tej strony?http://pas-decals.com/index.php/category/view/7?start=168 Właśnie coś od nich zamówiłem, dam znać jak kalki dotrą P.S. Przepraszam autora wątku za off-topic Jak będziesz następnym razem coś zamawiał z zagranicznych sklepów to daj cynk na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 18 Lipca 2016 Share Napisano 18 Lipca 2016 Jak coś to te 200 rubli za przesyłkę na trzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 18 Lipca 2016 Share Napisano 18 Lipca 2016 Po zamówieniu 'kontrolnym' pewnie coś jeszcze znajdę. Zatem podsumujcie, co wam wpadło w oko. Trzeba przyznać, że wybór jest duży i ceny przystępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 24 Lipca 2016 Autor Share Napisano 24 Lipca 2016 Kadłub i silniki już gotowe. Spasowanie tego modelu jest bardzo dobre. Szpachli użyłem jedynie przy silnikach w bardzo małej ilości. Pasując na sucho oszklenie, skrzydła oraz ustrzeżenie poziome wszystko pasuje idealnie . created by created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi