piotr111 Napisano 11 Września 2016 Share Napisano 11 Września 2016 Z tego co wiem to figuranci Life Resin mają odzwierciedlone podeszwy butów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Września 2016 Autor Share Napisano 11 Września 2016 Z tego co wiem to figuranci Life Resin mają odzwierciedlone podeszwy butów . O! Dzięki Piotr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Września 2016 Autor Share Napisano 11 Września 2016 Przednie światła (których praktycznie nie widać), "surowy" hol (który mnie doprowadził do białej gorączki) i początkowe dzióbanie gąsienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 11 Września 2016 Share Napisano 11 Września 2016 Ciekawy efekt rdzy na gąskach, jakiś przepis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Września 2016 Autor Share Napisano 11 Września 2016 Ciekawy efekt rdzy na gąskach, jakiś przepis? Trudno mi to uznać za rdzę, to raczej podkład pod to co ma być dalej, w tym oczywiście rdzę. A że może mi zachcieć na jakimś etapie coś z tego zdrapywać to rzecz została potraktowana olejną mieszanką Surfacer 1500 + jakimś brązem od Tamki + Leveling. Wszystko zmieszane na oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 11 Września 2016 Share Napisano 11 Września 2016 Z daleka wyglądało inaczej, ale faktycznie z bliska to dopiero "przed", w takim razie poczekam na "po" i wtedy przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Września 2016 Autor Share Napisano 12 Września 2016 Z daleka wyglądało inaczej, ale faktycznie z bliska to dopiero "przed", w takim razie poczekam na "po" i wtedy przepis To jeszcze trochę tego czekania będzie... Na razie mocno wstępna przymiarka, mocno wstępnych gąsienic... Z akcentem na mocno wstępna w obydwu przypadkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Jak mogę to trochę pomarudzę. Obicia na holu ładne, ale czemu tylko tak w jednym miejscu? No chyba że masz jakiś chytry plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Września 2016 Autor Share Napisano 12 Września 2016 Jak mogę to trochę pomarudzę. Obicia na holu ładne, ale czemu tylko tak w jednym miejscu? No chyba że masz jakiś chytry plan. Nie mam planu... Mam zdjęcie oryginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 A to co innego - as w rękawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Września 2016 Autor Share Napisano 12 Września 2016 A to co innego - as w rękawie. Oj tam as Generalnie z tym holem jest mała kaszana. Według mnie to RMF zrobił za krótkie łączniki i nie da się go dobrze spozycjonować (jest odrobinę za wysoko). Można to poprawić, ale że już pomalowałem to odpuściłem. Niech także nikt nie próbuje montować tego na sucho - "śruby" są "na klik" - włożysz nie wyjmiesz. Nie ma także ich co malować przed zmontowaniem, bo ni cholery nie wejdą, chyba że się porozwierca dziury. Dla jasności popełniłem wszystkie opisane pierdolety, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Września 2016 Autor Share Napisano 13 Września 2016 Przed zalakierowaniem, pod "młodą rdzę", kurz, brud i śmieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Września 2016 Autor Share Napisano 13 Września 2016 Jakiś etap zakończony... Stanęliśmy na gąsienicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Weź no bądź tak uprzejmy i przy okazji kolejnej sesji zdjęciowej zrób fotkę zwojego studia - okrutnie ładne zdjęcia robisz. No chyba ze ejszce coś majstrujesz w Photoshop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Września 2016 Autor Share Napisano 13 Września 2016 Weź no bądź tak uprzejmy i przy okazji kolejnej sesji zdjęciowej zrób fotkę zwojego studia - okrutnie ładne zdjęcia robisz. No chyba ze ejszce coś majstrujesz w Photoshop. "Studio" to raczej za dużo powiedziane... Jest tak plus dobry aparat, plus trochę wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Dzięki. Pozazdrościć warunków. A można zapytać jaki masz aparat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Września 2016 Autor Share Napisano 13 Września 2016 Dzięki. Pozazdrościć warunków. A można zapytać jaki masz aparat? Mam Nikona D5300 i Nikona D750 ale to bardziej kwestia oświetlenia (czyli stołu do zdjęć) i postępowania ze zdjęciem niż samych aparatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Września 2016 Autor Share Napisano 14 Września 2016 Trochę dopieszczania, na oko "zejdzie z tydzień" Ma może ktoś coś, co przypomina taki łańcuch jak na fotce? Ponoć od M88 z AFV pasuje, choć (według mnie) nie do końca... Także jakby co chętnie przygarnę i nawet rachunek ureguluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 A może coś poszukać w sklepach z biżuterią? Nie wiem jak z wymiarami ale całkiem dobrze to wygląda http://koraliczki.pl/index.php?p972,lancuszek-2x3mm-stare-zloto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Września 2016 Autor Share Napisano 14 Września 2016 A może coś poszukać w sklepach z biżuterią?Nie wiem jak z wymiarami ale całkiem dobrze to wygląda http://koraliczki.pl/index.php?p972,lancuszek-2x3mm-stare-zloto O! Dzięki za podpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Raczej poszełbym w takie coś z RB model http://www.rbmodel.com/index.php?action=products&group=134 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Września 2016 Autor Share Napisano 14 Września 2016 Raczej poszełbym w takie coś z RB model... Mam, za małe są :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Września 2016 Autor Share Napisano 14 Września 2016 Się wyjaśniło, że jest produkowane http://rmgresinmodels.com/RM057.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 A może coś z klimatów morskich. Może jakiś łańcuch kotwiczny by się znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Września 2016 Autor Share Napisano 14 Września 2016 Pierwsze kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi