Dorotka Napisano 13 Listopada 2016 Autor Share Napisano 13 Listopada 2016 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Panie, ale ta paletka to powinna się dawno połamać Jeden węgorz Abramsa wazy około 2,2t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Listopada 2016 Autor Share Napisano 13 Listopada 2016 Panie, ale ta paletka to powinna się dawno połamać Jeden węgorz Abramsa wazy około 2,2t E tam... Po pierwsze to niespełna 1/2 "węgorza", a po drugie paleta jest z Lidla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Jakis Ty grzeczny i posłuszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Niezłe czary się tu dzieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Listopada 2016 Autor Share Napisano 16 Listopada 2016 Niezłe czary się tu dzieją. Dzięki! Niestety okazało się, że będę musiał zrezygnować z metalowych zasobników na wieży i metalowego kosza. Wieża RMF różni się od wieży Dragona wymiarami i zgranie na niej zestawu Voyagera okazało się zbyt trudne dla mnie. Przed zlutowaniem tych elementów nie było niestety możliwości sprawdzenia tego, także wyszło dopiero teraz... Ponadto duże części metalowe jakoś nie grają z resztą bryły i sprawiały wrażenie jakby nie były od tego modelu... Sprawę jeszcze dodatkowo komplikuje część kosza od RMF, którą dostałem w modelu jakoś dziwnie powyginaną i musiałem ją zastąpić częścią od Dragona. Wyjdzie więc z tego mix RMF/Dragon/Voyager... Jeżeli wyjdzie.... Zdjęcie ot tak, dla podtrzymania razgawora... Walczę dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 16 Listopada 2016 Share Napisano 16 Listopada 2016 W dzisiejszych czasach przeszczepy są już rzeczą normalną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Listopada 2016 Autor Share Napisano 18 Listopada 2016 Odrobinę do przodu, końca nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 Super kiedyś tez dojdę do takiego poziomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 Bardzo mnie ciekawi, na jaki poziom Ty to wyprowadzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Listopada 2016 Autor Share Napisano 18 Listopada 2016 Bardzo mnie ciekawi, na jaki poziom Ty to wyprowadzisz... Tzn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 Jaki będzie finalny wizerunek i odbiór tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Listopada 2016 Autor Share Napisano 18 Listopada 2016 Jaki będzie finalny wizerunek i odbiór tego modelu Nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Listopada 2016 Autor Share Napisano 18 Listopada 2016 Skoro jednak już temat został "potrącony", to koncepcja całości jest taka jak na fotkach poniżej ze zmianą "punktu patrzenia" w stosunku do oryginału. Czyli będzie: murek, betonowa droga, bita pustynna ziemia i jakieś krzaczki... Z tyłu, w trójkącie murku pozostawiam sobie miejsce na radosny i dowolny bajzel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Listopada 2016 Autor Share Napisano 19 Listopada 2016 Że o tak mniej więcej... Czyli teraz trzeba będzie zbudować mur, zbudować drogę i posadzić jakieś „kwiatki”… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 To do jakiejś izby pamięci w tym akwarium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Listopada 2016 Autor Share Napisano 19 Listopada 2016 To do jakiejś izby pamięci w tym akwarium? Nie, to żeby się nie kurzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Listopada 2016 Autor Share Napisano 21 Listopada 2016 Nie obyło się bez ”wtopy”, czyli tydzień roboty poszedł do kosza… Zamontowałem boczne zasobniki na wieży i okalające je „parkany” i do tego próbowałem spasować tylny, pierwszy kosz. Przymiarkom nie było końca i ni cholery nie pasowało… Okazało się, że dupa ze mnie nie modelarz i zasobniki oraz „parkany” zamontowałem za nisko (pozornie wydawało się prawidłowo). Czyli, że generalnie postanowiłem zmienić obrys wieży, która optycznie siedziała za nisko... Gdyby ktoś to powtarzał to najpierw kosz, później zasobniki na boki wieży. W efekcie musiałem demontować, na szczęście kleiłem CA, więc się udało… Później poszło jak po maśle, tylko że tym razem poczekam z duperelami do końca i najpierw całość złożę „na taśmę”. Przy okazji poszukuję noszy z tego zestawu: http://www.ebay.com/itm/Black-Dog-1-35-Modern-Emergency-Rescue-Spine-Board-Stretchers-6-pieces-T35153-/201527639714. Chętnie zakupię jedną sztukę (w kształcie tych niebieskich), bo wywalanie 160 zeta na sztuk 6 średnio mi się uśmiecha. Gdyby ktoś coś, to będę dźwięczny… Zdjęcie poniżej "poglądowe"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Dorotka- 21$ to jak wychodzi 160 PLN??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Listopada 2016 Autor Share Napisano 21 Listopada 2016 Dorotka- 21$ to jak wychodzi 160 PLN??? Nie nie wychodzi tyle... Tylko, że do 21,89 musisz dodać jeszcze 15,15 za przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 No jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 24 Listopada 2016 Autor Share Napisano 24 Listopada 2016 800 cegieł później, czyli stan na dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 24 Listopada 2016 Share Napisano 24 Listopada 2016 Czy ten model będzie przedstawiał pojazd ze zdjęcia? Się zgubiłem się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 24 Listopada 2016 Autor Share Napisano 24 Listopada 2016 Czy ten model będzie przedstawiał pojazd ze zdjęcia? Się zgubiłem się... Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 24 Listopada 2016 Share Napisano 24 Listopada 2016 Aaaaaaleeee ten na oryginalnym zdjęciu nie ma ekranów na przodzie wieży...chyba, ze mu zamontujesz... Iiiiiiiii żółtych pasków na błotnikach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi