raval74 Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Warsztat TUTAJ Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Edit Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 W pełni zasłużone 1 miejsce w konkursie, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Mój faworyt do 1 miejsca - chociaż to miejsce na pudle obstawiłem dobrze. Graty, w moim odczuciu znacznie odskoczyłeś konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 13 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 13 Września 2016 Super jest ta konstrukcja! Jeden z piękniejszych jakie widziałem tego roku! Gratuluję pewnego zwycięstwa!!! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertP Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Piękne W pełni zasłużone 1 miejsce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 13 Września 2016 Autor Share Napisano 13 Września 2016 Wielkie Dzięki!!!! Dla Wszystkich!!! nie będę opisywał tego co się wydarzyło bo brak mi słów... no i mówca ze mnie marny, Gratuluję wszystkim uczestnikom samego udziału w tym konkursie. Podziękowania dla Reflecta i załogi,kibiców, dla jurorów,i oczywiście sponsorów, którzy wzbogacili to przedsięwzięcie pięknymi nagrodami. Daliście panowie i panie z siebie wszystko to teraz może ja się choć troszkę dam od siebie Jak wiadomo w klasie 2 wystartowało trzech 15-sto latków GRATULACJE(za samą odwagę)... aaa nie będę owijać w bawełnę Chciałbym aby moje nagrody główne trafiły do Waszych rąk HubertP dla Ciebie Rosomak wilczurs dostanie Bedforda KW-2 Chevroleta Składajcie,malujcie, a przede wszystkim bawcie się To tyle, jeszcze raz Wszystkim Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratulacje! Jeszcze większe za PIĘKNY GEST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Rafał - jest z ciebie porządny człowiek. Chłopaki na pewno się ucieszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Bardzo ładny gest, chapaeu bas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Piękny gest i model także. Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Bardzo ładny model. Dopieszczony w każdym calu. Niesamowite! I ten gest. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 T-55 temat wydawało by się nudny i oklepany, ale w twoim wykonaniu ten czołg wyszedł świetnie i ciekawie. W każdym aspekcie zasługuje wg mnie na pierwsze miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Piękny model.Gratuluję wygranej. T-55 to mój ulubiony czołg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 14 Września 2016 Autor Share Napisano 14 Września 2016 Jeszcze raz Wszystkim dziękuję..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Locker's Workshop Napisano 19 Września 2016 Share Napisano 19 Września 2016 Gratulacje za zdobyte laury i kolejny świetny model! Chylę czoła za gest oddania modeli innym, na pewno sprawisz kupę radochy obdarowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi