Forest Napisano 20 Września 2016 Autor Share Napisano 20 Września 2016 Bimber vs. Shnapps? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 20 Września 2016 Share Napisano 20 Września 2016 Obawiam się, że bimberem jeszcze nikt nie wygrał... A sznapsy jak sczekały tak szczekają dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 8 Października 2016 Share Napisano 8 Października 2016 Strajk jakiś w stoczni?, ruszyłeś z kopyta a teraz cisza... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 8 Października 2016 Autor Share Napisano 8 Października 2016 Rzeczywiście, to już miesiąc Jutro wznawiam prace, trochę się zasiedziałem, wybaczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 3 Listopada 2016 Share Napisano 3 Listopada 2016 ...trochę się zasiedziałem, wybaczcie wybaczyliśmy ... i co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 3 Listopada 2016 Share Napisano 3 Listopada 2016 wybaczyliśmy ... i co ? Dobre pytanie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 Nooooo się chopie bierz do roboty, bo przed nimi nie uratuje cię żadne nazistowskie frajerstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 7 Listopada 2016 Share Napisano 7 Listopada 2016 Fajny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 13 Listopada 2016 Autor Share Napisano 13 Listopada 2016 1. Głodnych nakarmić... Bo inaczej mnie zlinczują, lub co gorsza zbanują "Nadejszła wiekopomna chwila"... Po raz pierwszy od czasu mego objawienia na tym szacownym forum, kontynuuję relację A ta już szczęśliwie zawędrowała na 3 stronę bez jednego zdjęcia mych wypocin... No nic, trza to naprawić. Się za robotę wziąłem, to się pochwalę Do tej pory zakończyłem szlifowanie burt, pogrubiłem pancerz burtowy, wykonałem odprowadzanie wody z pokładów (na bakburcie muszę jeszcze przeszlifować ). Zaślepiłem również pierwszą parę kazamat artylerii średniej. Dzisiaj jeszcze planuję obwiesić kadłub biżuterią i położyć podkład, więc może wrzucę coś jeszcze na deser Dobra, koniec pitolenia, czas na fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 "Nadejszła wiekopomna chwila"... Po raz pierwszy od czasu mego objawienia na tym szacownym forum, kontynuuję relację Super, bałem się aby ta relacja nie skończyła się jak ta z Fletcherem... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 13 Listopada 2016 Autor Share Napisano 13 Listopada 2016 Akurat "Fletcher" czeka na koniec tej i rusza ponownie Miałem na myśli kilka wcześniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 Nie przejmuj się. Moje relacje też umierały więc przestałem je zaczynać. Dlatego szacun że tą odświerzyłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 20 Listopada 2016 Autor Share Napisano 20 Listopada 2016 I nawet coś idzie Aktualnie morduje się z żurawikami łodziowymi, na zmianę z Gustavem Dziesiątym z Revella, postaram się dziś jakieś fotki obu wrzucić - oczywiście w odpowiednich działach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 Koniecznie daj fotki, bo kibice się niecierpliwią Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 20 Listopada 2016 Autor Share Napisano 20 Listopada 2016 Ufff... Mietek pochłonął dziś większość mocy przerobowych. Jakby ktoś chciał zerknąć, tutaj jest link: Mieczysław Gustav X Kiri poświęciłem nieco mniej czasu, ale też okazało się, że te żurawiki wymagają niezłego główkowania... Także zostawiam je na środę, a tak obecnie prezentuje się "Starsza Pani" Poprawiłem widoczne części "bąbli" przeciwtorpedowych, wykonałem komplet odpływów wody z pokładów, oblachowałem kadłub na ile mogłem na tym etapie. Po malowaniu przyjdą jeszcze relingi i osłony schodni pokładowych - wydziergałem otwory w pokładzie, by zaznaczyć owe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 Coś się dzieje w stoczni, czy nie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 11 Grudnia 2016 Super Moderator Share Napisano 11 Grudnia 2016 Coś się dzieje w stoczni, czy nie Nie stresuj człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2016 Ma się dziać, tylko weny brak Mam na razie tylko żurawiki na prawej burcie, ale są do poprawy, cokoliki wyszły strasznie wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 jezzzu to jest takie małe że ... podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 17 Grudnia 2016 Share Napisano 17 Grudnia 2016 Tak się martwię nieco Forest.... o Twojego Ojca. Czy dostanie Kiri czy nie.... Na czas. Moim skromnym zdaniem będzie nieco łatwiej jeśli detale pokładu pomalujesz oddzielnie i zamocujesz po pomalowaniu pokładu. Powinno być lżej z jego maskowaniem. Czekam niecierpliwie na CDN - wszak budujesz legendarną jednostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 17 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2016 Dokładnie taki mam plan z pokładem Tylko z tymi cholernymi burtami muszę skończyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek26 Napisano 14 Stycznia 2017 Share Napisano 14 Stycznia 2017 I jak tam dzialania w stoczni ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Stycznia 2017 Share Napisano 14 Stycznia 2017 Nijak, więcej się gada niż robi.... jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 15 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2017 I jak tam dzialania w stoczni ??? Nijak, więcej się gada niż robi.... jak zwykle Nie do końca... Nadrabiam zaległe zamówienia, przed końcem miesiąca wracam z warsztatem, który mam nadzieje skończyć przed moimi imieninami, czyli ni mniej, ni więcej, tylko przed Św. Patryka (i Zbigniewa )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 przed końcem miesiąca wracam z warsztatem Koniec miesiąca nadciąga, czekamy... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi