jrminiatures Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Witam. Model śmigłowca Mi 28 Havoc od Zvezdy. Sam model raczej słabej jakości, sporo szpachli + praktycznie zerowy kokpit - dlatego szyby zrobiłem mleczne. Malowanie pudełkowe. Nowsze produkty tej firmy są o wiele ciekawsze. Model prosto z pudła. Nie brudziłem żeby nie robić modeli na jedno kopyto Podstawka podobna do poprzednich. Szlifuję tą technikę tworzenia podstawek. Oglądajcie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 jrminiatures - jeżeli to nie tajemnica. Zdradzisz swój sposób na malowanie? Podobają mi się te lekko wyblakłe barwy, tak jakby słońce już trochę poświeciło na maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Podstawki robisz naprawdę kozackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 9 Września 2016 Autor Share Napisano 9 Września 2016 Wyblakłe barwy robię farbami dla plastyków, zazwyczaj białym z domieszką koloru bazowego - nakładam i rozcieram - na sucho albo zmiękczam white spiritem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Poleciałeś hurtowo z tymi galeriami ale wszystkie pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Cóż można napisać? Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 17 Września 2016 Share Napisano 17 Września 2016 Myślałem ze z takiego małego Śmiglaka nic nie będzie szałowego w 1/72 a jednak się da zrobić realistyczny model w małej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Piękny. Też mam takiego w poczekalni, może kiedyś go złożę ale na pewno nie będzie tak dobrze wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi