Locker's Workshop Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 (edytowane) Przedstawiam moje portfolio z najciekawszymi modelami, znajdziecie tutaj przeróżną tematykę w różnych popularnych skalach! Po latach eksperymentów najlepiej czuję się w Sci-Fi i scratch build, ale od czasu do czasu nie pogardzę zestawem A do obejrzenia galerii z detalami i etapami budowy zapraszam tutaj: https://web.facebook.com/Stanleys-Workshop-by-Stanislaw-Czarnecki-953477038027328/ Zaczynamy od najstarszych ( prawie, bo tych najstarszych z lat 1989-1999 nie posiadam) LATA 2000 - 2010 Skala 1:72 - budowane od zera Skala 1:6 - budowane od zera Skala 1:48 - zestaw + własne dodatki Skala niewiadoma ( ok 30cm wysokości) - rzeźbione w masie papierowej i szpachli LATA 2010 - 2016 Skala 1:72 - budowane od zera Skala 1:72 - budowane od zera Skala 1:72 - budowane od zera Skala 1:72 - budowane od zera Skala 1:72 - budowane od zera Skala nieznana ( ok 30cm długości) - zestaw Skala nieznana ( ok 30cm długości) - zestaw Skala 1:72 - zestaw + dodatki własne Skala ok 1:10 - budowa na bazie bryły druku 3D Skala 1:72 - zestaw + własne dodatki Skala nieznana ( ok 40cm długości) - zestaw + własne dodatki Skala 1:72 - budowa od zera Skala 1:72 - budowa od zera Skala 1:12 - rzeźbione z drewna Skala 1:12 - rzeźbione z drewna Skala 1:1 - rzeźbione w żywicy Skala 1:10 - rzeźbione w żywicy i masach plastycznych Skala 1:10 - budowane od zera Skala 1:10 - rzeźbione w żywicy i masach plastycznych Skala 1:12 - budowane z drewna Skala 1:72 - budowane od zera Skala 1:72 - pojazd zestaw + własne figurki WYBRANY SCRATCHBUILD Edytowane 9 Września 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Bardzo ciekawie modele oraz niezwykłe umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Robi wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 9 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 9 Września 2016 No wymiękłem, co jeden to lepszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Świetnie. Niespotykane Dlaczego Corsair ma takie dziwne koła, jakby nieoszlifowane krążki kartonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Od czasu pierwszego kontaktu Cię podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Świetne prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Widzę, że podobnie jak i ja lubisz / lubiłeś pograć w WoW-a i Dungeon Siege. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Locker's Workshop Napisano 10 Września 2016 Autor Share Napisano 10 Września 2016 Dziękuję wszystkim za dobre słowa, bardzo się cieszę że jest tak pozytywny odbiór moich prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Locker's Workshop Napisano 10 Września 2016 Autor Share Napisano 10 Września 2016 Świetnie. Niespotykane Dlaczego Corsair ma takie dziwne koła, jakby nieoszlifowane krążki kartonu? Wielkie dzięki co do kół to zestawowe były gładkie, z niezbyt wiernie oddanym kształtem więc postanowiłem je trochę poprawić co poskutkowało ich jeszcze większym spłaszczeniem Natomiast te smugi to przyklejony pył z lotniska polowego. Ogólnie był to model na którym uczyłem się kilku nowych rzeczy, więc nie wszystko wyszło jak powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Locker's Workshop Napisano 10 Września 2016 Autor Share Napisano 10 Września 2016 Od czasu pierwszego kontaktu Cię podziwiam. Miło mi to słyszeć / czytać Zastanawiam się tylko czy nasz pierwszy kontakt był tutaj czy gdzieś wcześniej bo nie poznaję po nicku !?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Locker's Workshop Napisano 10 Września 2016 Autor Share Napisano 10 Września 2016 Widzę, że podobnie jak i ja lubisz / lubiłeś pograć w WoW-a i Dungeon Siege. Tak, Dungeon Siege mam przewałkowany w każdą stronę i często jest dla mnie inspiracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 Od czasu pierwszego kontaktu Cię podziwiam. Miło mi to słyszeć / czytać Zastanawiam się tylko czy nasz pierwszy kontakt był tutaj czy gdzieś wcześniej bo nie poznaję po nicku !?! Tutaj, a potem przez wiadomości na FB - lewarek, który wystrugałem do Jagdpanzera IV chciałeś kopiować w żywicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Locker's Workshop Napisano 10 Września 2016 Autor Share Napisano 10 Września 2016 Od czasu pierwszego kontaktu Cię podziwiam. Miło mi to słyszeć / czytać Zastanawiam się tylko czy nasz pierwszy kontakt był tutaj czy gdzieś wcześniej bo nie poznaję po nicku !?! Tutaj, a potem przez wiadomości na FB - lewarek, który wystrugałem do Jagdpanzera IV chciałeś kopiować w żywicy. Świat jest mały do tej pory jak robię jakiegoś Niemca to myślę o tym pięknym lewarku, bo zestawowe to sam wiesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 Świat jest mały do tej pory jak robię jakiegoś Niemca to myślę o tym pięknym lewarku, bo zestawowe to sam wiesz ;) Możemy wrócić do tematu. Napisz na pw jaki, plany i stopień rozczłonkowania do odlewu bo nie znam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi