zloty Napisano 21 Lutego 2017 Autor Share Napisano 21 Lutego 2017 Dobrze Ci idzie . Jak patrzę na to wszystko to stwierdzam,że wracam do pasażerów . Czy u Ciebie skrzydła pasują dobrze do kadłuba ?. Kiedyś robiłem już Tu 154 z Zvezdy i był tam niemałe szpary. "Wracasz" do Iła czy może coś nowego?Ja się ostro hamuje aby nie zacząć Tristara. Łączenie skrzydło kadłub jest tak fajne że posklejam wszystko po pomalowaniu. Na sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 No to u mnie było gorzej . Coś tam planuje w 1/144, ale tego Iła już nie dokończę ponieważ się go pozbyłem. Nie będę tracił nerwów na taki szrot. Może jakaś Zvezda znów na warsztat wskoczy. Na razie muszę skończyć Leoparda w 1/72, bo zabrałem się też za pancerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 A ja z kolei mam zamiar na porzucenie (na chwilę 1/144) na rzecz np. 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 21 Lutego 2017 Autor Share Napisano 21 Lutego 2017 A jednak ten Concorde;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 Nieee - zauroczyły mnie 2 nazistowskie ciekawostki 2. wojenne Z większą ilością detali niż w 1/144, obym przy tym nie poległ. Ale sorry za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 21 Lutego 2017 Autor Share Napisano 21 Lutego 2017 Kowal a co masz ciekawego ze Zvezdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 22 Lutego 2017 Share Napisano 22 Lutego 2017 Mam Tu 154,134,Ił 62 i A 320. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 3 Marca 2017 Autor Share Napisano 3 Marca 2017 Chyba za ciemny szary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 Jak dla mnie - oceniając tylko zdjęcie - za ciemny. Ale ja się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 4 Marca 2017 Autor Share Napisano 4 Marca 2017 Rozjaśniony,dla porównania plastik Zvezdy. Teraz kalki Ascensio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 5 Marca 2017 Autor Share Napisano 5 Marca 2017 Dobrze się kładą te kalki Jest minimalne przesunięcie względem drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 5 Marca 2017 Share Napisano 5 Marca 2017 No i jest imitacja wnętrza kokpitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 5 Marca 2017 Share Napisano 5 Marca 2017 Ale Ci to ładnie wyszło - aż zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 5 Marca 2017 Autor Share Napisano 5 Marca 2017 dzięki właśnie wyklejam całą kabinę paksów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 5 Marca 2017 Autor Share Napisano 5 Marca 2017 lewa burta cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obłok Napisano 5 Marca 2017 Share Napisano 5 Marca 2017 No i słodko... może dla porównania jakąś drobną monetę obok - niekoniecznie eurocenta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 5 Marca 2017 Autor Share Napisano 5 Marca 2017 Tupolew w 144 to kawał modelu ok 30cm.Kopiejka go rozmiarem nie przytłoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 5 Marca 2017 Share Napisano 5 Marca 2017 … Kopiejka go rozmiarem nie przytłoczy.To może kolega złoty akurat ma gdzieś w szpargałach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejgo_inc Napisano 6 Marca 2017 Share Napisano 6 Marca 2017 te imitacje wnętrz kabiny na kalkach wyglądają zupełnie sensownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 6 Marca 2017 Autor Share Napisano 6 Marca 2017 Te okienka 3D to chyba najlepsza alternatywa dla pasażerów. Nie są tanie,komplet do Tupolewa kosztował mnie z przesyłką 12euro.Ale zostały mi jeszcze 2kokpity i kabina pasażerska ze srebrną ramką. Może ktoś ma w planach Tu154 i np Tristara albo inną maszynę.Możemy wtedy wymieniać się tymi okienkami.W zestawach są zazwyczaj podwójne. http://www.authentic-airliner-decals.de/epages/17895661.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/17895661/Categories/FENSTER/%22FENSTER%201/144%22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 6 Marca 2017 Share Napisano 6 Marca 2017 ślicznie Ci to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkoto Napisano 9 Marca 2017 Share Napisano 9 Marca 2017 Zapowiada się b. ciekawie. Jak wyglądają detale np podwozie itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 9 Marca 2017 Autor Share Napisano 9 Marca 2017 Detale b.ładne, będzie Pan zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkoto Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 I Pana małżonka też będzie zadowolona ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 11 Marca 2017 Autor Share Napisano 11 Marca 2017 Serio to brakuje kilku anten,zestawowe koła są uproszczone(mam zamienniki z żywicy). Może pokuszę się o dorobienie przedniej goleni.Rurki pitota mojej produkcji są na poprzednich stronach wątku.Można jeszcze dorobić światła ale chyba mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi