zakurzony Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Witam Po dłuższej przerwie spowodowanej - na szczęście- nie tyle zawieszeniem modelarstwa co brakiem weny fotograficznej, nadrabiam zaległości i pozwalam sobie pokazać, to co w międzyczasie się udało wytworzyć ..Wychodząc z założenia, ze pancerki w 72 nigdy dosyć na forum . Na pierwszy ogień sWS Schlepper z Maco z blaszkami NH Detail. Model całkiem przyzwoity i "dobrze sklejalny", irytuje jedynie umiejscowienie niektórych elementów wlewowych oraz odwzorowanie okablowania wyrzutni. I tu włąśnie przydają się blaszki NH. Tradycyjny już niestety brak podstawki. Tyle tytułem wstępu, zapraszam do galerii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Bardzo fajny ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 I mnie się podoba. Noszę się z zamiarem kupienia czegoś ze stajni Maco. Widzę ,że warto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Nie wygląda na 1:72, świetny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Ładny model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted September 26, 2016 Super Moderator Share Posted September 26, 2016 Mnie też się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakurzony Posted September 29, 2016 Author Share Posted September 29, 2016 Bardzo dziękuję za pozytywne opinie A Maco gorąco polecam - jak na niewielkiego producenta wypraski są naprawdę dobrej jakości, mają ładny detal, części dobrze się składają. Zresztą planuję się pochwalić niedługo kolejnym modelem z tej stajni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted September 29, 2016 Share Posted September 29, 2016 Model bardzo ladny. Mam jednak pytanie. Czemu nie zalozysz warsztatow? Jest tu kilka ospb ktora miluje sie w tej skali, a kzdy warsztat to jakis poglad na dany model czy pomysly z nim zwiazane... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SławekK Posted September 29, 2016 Share Posted September 29, 2016 Bardzo fajny model. Osobiście nie sklejałem jeszcze Maco, ale z tego co widzę to warto . Jak dla mnie brakuje tylko podstawki . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLO Posted September 29, 2016 Share Posted September 29, 2016 Ładny modeli i ciekawy pojazd ,coraz ciekawiej się robi w małej skali . To dobrze że modele sa coraz lepsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakurzony Posted October 5, 2016 Author Share Posted October 5, 2016 Raz jeszcze dziękuję za opinie. A do zrobienia warsztatu coraz mocniej się skłaniam - odwaga już jest, pozostaje zmobilizować się w zakresie dokumentowania prac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts