zloty Napisano 29 Września 2016 Share Napisano 29 Września 2016 Wpadka włoskich stylistów. Model AZ w skali 1:72 samolotu Breda Ba.65 A-80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 29 Września 2016 Share Napisano 29 Września 2016 Patrzę i się nie mogę napatrzeć jak takie dziwadło mogło zejść z deski kreslarskiej. Sam model podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 29 Września 2016 Share Napisano 29 Września 2016 Witaj Czy ja wiem czy ''wpadka''??. Mnie tam się ten samolot(model) podoba(może kiedyś sobie go kupie i skleje bo go jeszcze nie mam) a ten twój model jest bardzo fajny i ma moim zdaniem bardzo fajne malowanie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Września 2016 Share Napisano 30 Września 2016 Lubie tego szturmowca, choć faktycznie "włoscy styliści" nie byli obecni podczas projektowania. Zwłaszcza kabinki ,-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Września 2016 Share Napisano 30 Września 2016 Ładna ta Breda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 2 Października 2016 Autor Share Napisano 2 Października 2016 Dziękuje Panowie Marcin94-z kupienie tej Bredy może być problem,to jest model już nie produkowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 Witam Gdyby nie to ze Breda byla wczesniej, to myslalbym ze podpatrzyli Kabine w Blackburn skua A model AZ byl do kupienia w Pradze, wiec dostepny chyba jeszcze jest Pozdrawiam Bravo112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 Lotnictwo włoskie nie cieszy się wielkim zainteresowanie, a szkoda bo jest tam wiele ciekawych konstrukcji. Także gratulacje za wybór temat i efektowne wykonanie! PS Tylko co to za infantylna nazwa tematu? Pomijając zdrobnienie tytuł jest niejednoznaczny - Breda robiła wiele różnych typów samolotów. To trochę tak jakby ktoś nazwał temat "Messerszmituś"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 bardzo wdzięcznie ten model wygląda, szczególnie w tej kolorystyce, zaglądam tu już któryś raz i ciągle z przyjemnością oglądam fotki twojej Bredy, bardzo ładny model wyszedł spod twojej ręki - gratulacje! pozdrawiam ww p.s. ciągle czekam na Mustanga "Precisious Metal"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 5 Października 2016 Autor Share Napisano 5 Października 2016 Dzięki za pozytywny odzew. @Banny-wymyslanie niejednoznacznych tytułów to czysta przyjemność.Tutaj mamy nawiązanie do pewnej postaci z głupawego serialu. @wuwumaster-Mustang zmęczył mnie trochę.Nawet już nie pamiętam czy zmywałem farbę 3 czy 4 razy.W międzyczasie zgubiłem kołpak (już dorobiony) ale i na "Pieknego" przyjdzie czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi