Super Moderator jawkers Napisano 13 Czerwca 2017 Autor Super Moderator Share Napisano 13 Czerwca 2017 Czyżby Preiser? Masz zacięcie - trzeba to przyznać Tak to Preiser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 No i git, czapka prawie jak moja z Hałsa, na bluzę walniesz trzy paski i nikt nie pozna dziadka z kopalni A jakby miał jeszcze spartfona w wyciągniętej łapie to już w ogóle byłby współczesny A tak na poważnie to samo pomalowanie 120 figurek, bez powtarzalności wzorów będzie nie lada wyzwaniem. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 Teraz to mi szczęka z podziwu opadła, figurki siedzące też masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 13 Czerwca 2017 Autor Super Moderator Share Napisano 13 Czerwca 2017 Siedzących nie kupowałem, ponieważ ze stojących zrobię osoby siedzące. A nie będę malował wszystkich, gdyż są matki z dziećmi i inne figurki które nie są odpowiednie do samolotu. Z tych nie odpowiednich zrobię osoby siedzące w dalszych rzędach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 18 Czerwca 2017 Autor Super Moderator Share Napisano 18 Czerwca 2017 Witam. Telewizory czy też monitory, trafiły na swoje miejsce. Po jednym w każdym przedziale. Widać obraz samolotu stojącego na płycie lotniska z kamery umieszczonej na stateczniku pionowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 2 Lipca 2017 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Lipca 2017 Witam. Dzisiaj zrobiłem z oświetleniem na górnym pokładzie. Sufit na górnym pokładzie jest dużo węższy i wchodzi tylko jeden rząd diod. Myślałem, że będzie ciemno, ale nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 2 Lipca 2017 Share Napisano 2 Lipca 2017 Ale będziesz miał ekstra lampkę nocną czekam na fotę ze wszystkimi pokładami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 9 Lipca 2017 Autor Super Moderator Share Napisano 9 Lipca 2017 Witam. Dzisiaj malowałem pasażerów. Po pomalowaniu zauważyłem u niektórych nadlewki na rękawach itp. Pousuwam je u tych, którzy będą dobrze widoczni. Pomalowałem ich kilkanaściorga sztuk, a po piątym już mieniło mi się w oczach. Figurki jeszcze nie są skończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 9 Lipca 2017 Share Napisano 9 Lipca 2017 Jestem pełen podziwu - widzę, że jeszcze sporo się muszę (na)uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 9 Lipca 2017 Super Moderator Share Napisano 9 Lipca 2017 jak do tego dorobisz pasy na fotelach to nie idę się leczyć bo ze mną nie jest tak źle ;) Oglądam dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 9 Lipca 2017 Autor Super Moderator Share Napisano 9 Lipca 2017 jak do tego dorobisz pasy na fotelach to nie idę się leczyć bo ze mną nie jest tak źle ;)Oglądam dalej ... Ej nie namawiaj mnie. Wystarczy że na pasażerów dałem się namówić. Pasy by mnie wykończyły. Jestem pełen podziwu - widzę, że jeszcze sporo się muszę (na)uczyć Chyba ja od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 9 Lipca 2017 Share Napisano 9 Lipca 2017 Oj tam, pasy to maszynowo odpowiednie odcinki tniesz razy.... razy dużo razy Chociaż zrób na te zewnętrzne, reszty potem nie widać, po sklejeniu kadłubu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 15 Lipca 2017 Autor Super Moderator Share Napisano 15 Lipca 2017 Witam. Dzisiaj kilka figurek trafiło na pokład. Jutro ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 15 Lipca 2017 Super Moderator Share Napisano 15 Lipca 2017 Jak ustawisz z figurek pełną "ładowność" to powiem że jesteś wielki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 15 Lipca 2017 Autor Super Moderator Share Napisano 15 Lipca 2017 Jak ustawisz z figurek pełną "ładowność" to powiem że jesteś wielki ;) Figurek będzie od kilkunastu do kilkudziesięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 15 Lipca 2017 Super Moderator Share Napisano 15 Lipca 2017 uff no to do 555 w 3 klasach troszkę daleko :P btw jutro sprawdzę jak tam diody jak znowu wrócą to !@!$^@#@!@$#%^#@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 16 Lipca 2017 Share Napisano 16 Lipca 2017 Ale super! :shper: Jeszcze parę figsów i pytanie Where's Wally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 16 Lipca 2017 Autor Super Moderator Share Napisano 16 Lipca 2017 Dziękuję Dzisiaj ciąg dalszy zaludniania. Samolot otrzymał pilotów. I kilka nowych figurek. Więcej figurek nie będzie. Pora zamykać samolot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 16 Lipca 2017 Share Napisano 16 Lipca 2017 A co? Bilety były za drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 23 Lipca 2017 Autor Super Moderator Share Napisano 23 Lipca 2017 Witam. Z powodu zbliżających się konkursów, nie mogę tracić czasu i postanowiłem że skleję oba pokłady ze sobą. To jest ostateczny wygląd oświetlenia, nic już nie zmieniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 23 Lipca 2017 Share Napisano 23 Lipca 2017 Ale zajebiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 23 Lipca 2017 Share Napisano 23 Lipca 2017 Ciut jaśniej na dole i intymnie w klasach wyższych Bosko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 23 Lipca 2017 Autor Super Moderator Share Napisano 23 Lipca 2017 Dziękuje Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Lipca 2017 Autor Super Moderator Share Napisano 24 Lipca 2017 Witam. Przymierzyłem czy wszystko pasuje. Pokłady pasują do kadłuba. Jeszcze popracuję nad nimi i bierzemy się za skrzydła i kadłub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Lipca 2017 Autor Super Moderator Share Napisano 29 Lipca 2017 Witam. Niech stanie się jasność. Gołym okiem wygląda to super, a w makro jakieś farfocle widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi