Mikele Napisano 1 Marca 2017 Share Napisano 1 Marca 2017 https://www.eduard.com/store/eduard/tiffy-1-48.html?force_sid=b2e90093cf5a67b59d3d8dfb4e008c3d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialy7207 Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Witam Na stronie HOBBY BOSA pojawiły się zdjęcia ich SU-17. Napewno jest mniej poszatkowany od konkurenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Witam Na stronie HOBBY BOSA pojawiły się zdjęcia ich SU-17. Napewno jest mniej poszatkowany od konkurenta. Muszę przyznać że na pierwszy rzut oka wygląda całkiem przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Czekam na porównanie, pociachanie KH mi nie przeszkadza, tylko to spasowanie mogło by być lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Ja zamówiłem i jednego i drugiego Bossa bede mial w kwietniu bo wtedy bedzie w Martoli. Co do Kitty to jeszcze nie wiadomo kiedy sie pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 11 Marca 2017 Autor Share Napisano 11 Marca 2017 KH jest juz w sprzedazy min. tu - http://www.sincerehobby.com/product/kitty_hawk_1_48_sukhoi_su-17_m3_m4_fitter_kh80144_sincerehobby Ja jednak tez poczekam na jakies porownania, zanim zakupie suczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Do mnie leci już KH z HLJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Ja czekam aż Su-17 pojawi się w naszych sklepach - dawno temu postanowiłem że wspomagam rodzimych sprzedwaców. Tak też uczyniłem i kupiłem Su-34, Su-27 i MiG-31 od HB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Ja czekam aż Su-17 pojawi się w naszych sklepach - dawno temu postanowiłem że wspomagam rodzimych sprzedwaców.Tak też uczyniłem i kupiłem Su-34, Su-27 i MiG-31 od HB Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 22 Marca 2017 Autor Share Napisano 22 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 22 Marca 2017 Share Napisano 22 Marca 2017 Ja czekam aż Su-17 pojawi się w naszych sklepach - dawno temu postanowiłem że wspomagam rodzimych sprzedwaców.Tak też uczyniłem i kupiłem Su-34, Su-27 i MiG-31 od HB Popieram Już jest w naszych sklepach. Do mnie właśnie pędzi kurier z Suczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 22 Marca 2017 Share Napisano 22 Marca 2017 Wiadomo kiedy premiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 22 Marca 2017 Autor Share Napisano 22 Marca 2017 Joles, narazie cisza na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 28 Marca 2017 Autor Share Napisano 28 Marca 2017 Nowy Aires do Kocura z Tamki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 A czy to nie jest fragment zestawu kabiny? Bo nie przypuszczam żeby Aires robił tylko ramę owiewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 28 Marca 2017 Autor Share Napisano 28 Marca 2017 4715 F-14A Tomcat cockpit set for Tamiya (1/48) - Tyle narazie podali, masz racje, to czesc zestawu kokpitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Katalog ICMu na 2017 rok. https://jumpshare.com/v/S7k9U5CU9Q545hmL1MUr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialy7207 Napisano 25 Kwietnia 2017 Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Witam Czyż to nie jest interesujące?:http://www.meng-model.com/new.php?id=717 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Kwietnia 2017 Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Kapitalna informacja: F-35A od Menga w jedynie słusznej skali. Jeśli to będzie jakość którą znam z modeli F-102 i F-106 to będzie pięknie... Oby tylko nie poprzestali na wersji A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 25 Kwietnia 2017 Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Solo, a wiadomo coś bliżej kiedy bedzie dostępny? mam do zrobienia taki model w skali 1:32 i 1:48 w 1:72 już zrobiłem teraz miałem się brać za 48 ale model KH mnie nie przekonuje do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Kwietnia 2017 Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Wiemy tylko tyle co jest tutaj napisane, nic więcej niestety. Ale obstawiam że nie będzie to długo, bo z tego co pamiętam od informacji o F-106 do jego pokazania się w sklepach minęło chyba kilka krótkich tygodni. Zresztą widać na zdjęciach, że Meng ma już gotowe wypraski, bo nie pokazuje renderów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 25 Kwietnia 2017 Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Super wiadomość z tym F-35. Niech się z nim nawet tak nie śpieszą, byleby nie było jakiś specjalnych baboli z pasowalnością, bo merytoryka powinna być dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Kwietnia 2017 Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Co do jednego i drugiego to w przypadku Menga byłbym raczej spokojny. Inna sprawa, że na zdjęciu widać, o ile to ostateczna wersja, że komora uzbrojenia nie jest chyba lepiej zdetalowana niż w KH, a tam było to bardzo uproszczone. Ale to tylko zdjęcie, w dodatku wszystko zasłonięte jest uzbrojeniem. W sumie to nie wiem nawet co to za uzbrojenie, w pierwszej chwili myślałem że GBU-39, ale chyba jednak nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Te nowości mnie wykończą finansowo. Lista wisi na Martoli, że głowa boli, a jest już Jak-38 i teraz ten zaczyna mi się podobać. Rendery czy nie to nie wiem ale też wydaje mi się, że jest za ładny jak na sklejaną surówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferret37 Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Meng ma już gotowe wypraski, bo nie pokazuje renderów. To są rendery. Shizuoka jest za dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi