Cinekf1 Napisano 27 Listopada 2016 Share Napisano 27 Listopada 2016 broplan@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 27 Listopada 2016 Share Napisano 27 Listopada 2016 Broplan nie ma swojej strony internetowe4j i żaden sklep w kraju nie prowadzi sprzedaży jego modeli. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2016 Dla tych co zechcą się zmierzyć z modelem, lada dzień numer specjalny Aeroplana poświęcony właśnie Sm-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 21 Grudnia 2016 Share Napisano 21 Grudnia 2016 Dla tych co zechcą się zmierzyć z modelem, lada dzień numer specjalny Aeroplana poświęcony właśnie Sm-2 Kupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2016 Zadziwiające, że autorzy Aeroplana nie przewidzieli na płycie oddzielnej galerii dla śmigłowców największego z użytkowników, czyli naszego lotnictwa wojskowego(!) W sumie znalazłem na płycie zaledwie 22 zdjęcia śmigłowców, czyli o 2 więcej niż zdjęć jakiegoś kartonowego modelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 6 Kwietnia 2023 Share Napisano 6 Kwietnia 2023 Wskrzeszę temat. Mam ochotę zmierzyć się tą materią, stad moje pytanie do autora. Grzes walczyłeś ? Jeśli tak to z jakim skutkiem ? Jestem też ciekawy czy pożółkły elementy przeźroczyste ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 6 Kwietnia 2023 Share Napisano 6 Kwietnia 2023 Mam trzy zestawy w sumie od premiery i oszklenie vacu jest ok. Nie żółknie. Grzecznie czekają na swoją kolej. Poza tym myślę że chyba będzie trzeba tam włożyć wirniki z amodelu bo te zestawowe słabe w sumie jak cały model. Wydaje mi się jednak, że ten model jest prostszy od broplanowego puszczyka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2023 2 godziny temu, kopernik napisał: Wskrzeszę temat. A wydawało by się, że do takich wydarzeń to mamy jeszcze kilka dni... No więc tak - model mam rozgrzebany od 2020 r. Tak jak napisał @bart207skw pomyślałem o dorzuceniu paru detali z Amodelu. Oszklenie bez zarzutu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 8 Kwietnia 2023 Share Napisano 8 Kwietnia 2023 Chyba się zahibernuję i każę obudzić za jakieś 500 lat, może ArmaHobby czy IBG w końcu puści taki niszowy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 8 Kwietnia 2023 Share Napisano 8 Kwietnia 2023 Prędzej wydrukujesz sobie w 3D takie tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 12 Kwietnia 2023 Share Napisano 12 Kwietnia 2023 Co powiecie o Mi-1 Gran? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 13 Kwietnia 2023 Share Napisano 13 Kwietnia 2023 19 godzin temu, em napisał: Co powiecie o Mi-1 Gran? mam w czeluściach mazynowych. w kalce jest błąd... model fajnie wyglada na wypraskach; jest to sm-1/300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 13 Kwietnia 2023 Share Napisano 13 Kwietnia 2023 Gran w wydaniu A-modelu z dodatkowym skrzydłem: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 14 Kwietnia 2023 Share Napisano 14 Kwietnia 2023 23 godziny temu, Wymysl napisał: Gran w wydaniu A-modelu z dodatkowym skrzydłem: o proszę jaki tu ładny plastik. W moim jest Taki biały taki cienki i jakby mydlany w dotyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi