eldiabllo Napisano 24 Listopada 2016 Share Napisano 24 Listopada 2016 Witam era Wojny w Wietnamie to wspaniały czas dla śmiglowców , jednym z nich były śmigłowce typu Bell UH-1 gdzie odgrywały głowne role jako śmigłowiec transportowy, wsparcia powietrznego i medycznego. Zyskał w tym czasie różne przydomki: Slick – wersja transportowa, Hog – wersja uzbrojona, Iroquois – wersja wielozadaniowa, Dustoff – wersja MEDEVAC. Na warsztat biore Popularnie znany jako "Huey", Itallieri 1:72 w oznaczeniach USA ze 116th drugi pluton znany jako " WASPS" mały inbox a wiec trochhe o huey z 2 plutonu znanego jako WASPS http://vietnam-hueys.tripod.com/116th%20AHC%20home%20page.htm emblemat 116th oraz 2 plutonu WASPS cos do ogladania o 116th Assault helicopter Company Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 24 Listopada 2016 Share Napisano 24 Listopada 2016 No to zasiadamy ;] Jest to jeden z niewielu wiatraków który będę chciał zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 24 Listopada 2016 Share Napisano 24 Listopada 2016 Zapomniałeś wspomnieć że w zasadzie Hueye udowodniły słuszność koncepcji wojsk aeromobilnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 26 Listopada 2016 Share Napisano 26 Listopada 2016 Zapowiada się ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 26 Listopada 2016 Autor Share Napisano 26 Listopada 2016 Pracuje nad środkiem, zdjęcia po niedzieli chyba wrzucę, bo weekend nam w pracy, s jutro jeszcze wieczorem hokej . Środek w 60% mam jak na ta chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 27 Listopada 2016 Share Napisano 27 Listopada 2016 Działaj . Czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 27 Listopada 2016 Share Napisano 27 Listopada 2016 No to czekamy Hokej??? Znaczy Mi-24 też robisz??? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 27 Listopada 2016 Autor Share Napisano 27 Listopada 2016 No to czekamy Hokej??? Znaczy Mi-24 też robisz??? ;P a nie , mecz Hokeja był, a jedneo MI 24 już robiłem ,ale napewno jeszcze kiedys zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 27 Listopada 2016 Share Napisano 27 Listopada 2016 Nie mój dział ale sylwetka Huey'a bardzo mi się podoba. Na kwestiach merytorycznych się nie znam więc będę cichym obserwatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 28 Listopada 2016 Autor Share Napisano 28 Listopada 2016 obiecem zdjecia dzisiaj, pracowałem nad srodkiem, jestem na etapie po sidoluxie przed brudzeniem, jestem zadowolony z uzyskania lekkiego seledynu na miekkich boczkach, dołozyłem gasnice od reki i pasy na siedzenia. z modelu wyciąlem drzwi przed przesównymi, abby jak w orginale zrobic wiece miejsca do szybkiego rozładunku ak i załaddunku. Zdjecia za małe cz wiekszy łądowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 28 Listopada 2016 Share Napisano 28 Listopada 2016 to jeden z tych modeli które można określić "stary ale jary będę zaglądał pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 29 Listopada 2016 Share Napisano 29 Listopada 2016 Mam go w swojej kolekcji, dobrze mi się pracowało z tym modelikiem, kibicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 30 Listopada 2016 Autor Share Napisano 30 Listopada 2016 Mam go w swojej kolekcji, dobrze mi się pracowało z tym modelikiem, kibicuję. Również potwierdze ze mi tez się świetnie pracuje , ostatnio meczylem spitfire z MisterCrafta , to teraz to bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 2 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2016 (edytowane) aktualizacja pracuje nad tasmami z amunicja do mini zeby to tak było Edytowane 2 Grudnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 2 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2016 cos o 116th 2nd Wasps Platoon http://museum.vhpa.org/companies/116ahc/116ahc.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Fajnie idzie. tylko jedna uwaga , system uzbrojenia XM-21 który zaproponował revell był używany na tej wersji tylko przez Australijczyków i Południowy Wietnam. Do amerykańców to by pasowały M60 po bokach przedziału transportowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Chyba musisz dociazyc przod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 3 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2016 Fajnie idzie. tylko jedna uwaga , system uzbrojenia XM-21 który zaproponował revell był używany na tej wersji tylko przez Australijczyków i Południowy Wietnam. Do amerykańców to by pasowały M60 po bokach przedziału transportowego. no nie mogę namierzyć dodatków właśnie m 60d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 4 Grudnia 2016 Share Napisano 4 Grudnia 2016 M60D musisz wydziergać samemu z M60 z zestawu figurek ESCI albo CMK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 W AH-1/AB-47 z italeri tez są M60 tylko trzeba dorobić podstawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 9 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2016 aktualizacja pomalowany wczoraj wieczorem, jako kolor bazowy olive drab xf-62, jak dla mnie do aero bbez rozcienczania fajnie sie malowło , dzisiaj powinienem pomalowac jeszcze czarnym nos oraz góre. Zalożyłem oferowany zestaw wsparcia od italieri i dorobiłem takie przewody , a pozniej pojdzie tasma do srrodka . MIałem lekki problem bo po pierwszym maskowaniu skrzydeł na oonie odeszła tasma z farba , ale to moja wina bo kaplem rozcienczalnika typu ftalowy, moj bład , bo zawsze uzywam od szmala wite spiryta. Ale zato zakupiłem clenluxa pro do mycia aero i jestem zadowolony bo nie smierdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 10 Grudnia 2016 Share Napisano 10 Grudnia 2016 Co to jest ten cleanlux pro? Gdzie to kupiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 10 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2016 Co to jest ten cleanlux pro? Gdzie to kupiłeś jest Sidolux ten dlawny nablyszczacz do pcv jest i zmywacz cleanlux , akurat bylem w sklepie i rzucił mi sie w oko w wersji pro jakis mocniejszy od zwykłego wiec wziolem , zrobię zdjęcie to wrzucę. Patrz w sklepie na polkach z chemia do mycia podłóg nablyszczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 10 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2016 Tak apropo długo schnie ta tamyia, myślałem ze popsikam czarnym ale boje sie taśmy przymaskowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2016 Co to jest ten cleanlux pro? Gdzie to kupiłeś to cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi