Headhunter88 Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Hej mam pytanie jak wykonać takie cudo bez wykorzystywania szpachlowania, gipsu itp itd? Wiem że wiara jako podstawę używa ramek od zdjęć, ale nie wiem jak zrobić płytę lotniska? Może można gdzieś takie coś nabyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Płyta karton-gips i ździerasz jedną warstwę papieru. Wychodzi np tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Można też kupić, najlepsze w tej chwili to chyba od Uschi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Headhunter88 Posted November 29, 2016 Author Share Posted November 29, 2016 Płyta karton-gips i ździerasz jedną warstwę papieru. Wychodzi np tak Super jak na 1 raz, a np. coś co by bardziej przypominało pokład lotniskowca tzn. Jakieś białe i żółte pasy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moses Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 http://www.spruemaster.com/blog/downloads/texturas/ Ściągasz odpowiedni plik, idziesz do pierwszego lepszego punktu z kolorową drukarką cyfrową i prosisz aby Ci wydrukowali na grubym (280-300g) papierze matowym. Docinasz wklejasz w ramkę i włala ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Pokład lotniskowca to papier ścierny naklejony na kawałek sklejki czy polistyrenu. Dobra gradacja to ok 400. Pasy malujesz aerografem od taśmy. Też kiedyś robiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Headhunter88 Posted November 30, 2016 Author Share Posted November 30, 2016 Super pomysły chłopaki dzięki ten pomysł z wydrukiem na czymś sztywnym sam miałem w głowie ale bałem się że ktoś mnie wysmieje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kjp_a_man Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Super pomysły chłopaki dzięki ten pomysł z wydrukiem na czymś sztywnym sam miałem w głowie ale bałem się że ktoś mnie wysmieje Ktoś …może cię zawsze wyśmiać. SteelScorpion swego czasu coś takiego produkował za pieniądze. Wejdź sobie do sklepiku Martola, wybierz jak na obrazku i kliknij „Szukaj”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moralezz Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Kafel z Castoramy za 7,39 i legendarna czarna Pactra (u mnie w wersji deluxe z trawą ): Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nużek Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Z czego Panie żeś tą trawę wykonał? Jestem na etapie kombinowania z czego zrobic trawę do podstawki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19robi88 Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Również przyłączam się do pytania co to za trawka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts