Headhunter88 Napisano 29 Listopada 2016 Share Napisano 29 Listopada 2016 Hej mam pytanie jak wykonać takie cudo bez wykorzystywania szpachlowania, gipsu itp itd? Wiem że wiara jako podstawę używa ramek od zdjęć, ale nie wiem jak zrobić płytę lotniska? Może można gdzieś takie coś nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 29 Listopada 2016 Share Napisano 29 Listopada 2016 Płyta karton-gips i ździerasz jedną warstwę papieru. Wychodzi np tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Listopada 2016 Share Napisano 29 Listopada 2016 Można też kupić, najlepsze w tej chwili to chyba od Uschi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 29 Listopada 2016 Autor Share Napisano 29 Listopada 2016 Płyta karton-gips i ździerasz jedną warstwę papieru. Wychodzi np tak Super jak na 1 raz, a np. coś co by bardziej przypominało pokład lotniskowca tzn. Jakieś białe i żółte pasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 29 Listopada 2016 Share Napisano 29 Listopada 2016 http://www.spruemaster.com/blog/downloads/texturas/ Ściągasz odpowiedni plik, idziesz do pierwszego lepszego punktu z kolorową drukarką cyfrową i prosisz aby Ci wydrukowali na grubym (280-300g) papierze matowym. Docinasz wklejasz w ramkę i włala ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 29 Listopada 2016 Share Napisano 29 Listopada 2016 Pokład lotniskowca to papier ścierny naklejony na kawałek sklejki czy polistyrenu. Dobra gradacja to ok 400. Pasy malujesz aerografem od taśmy. Też kiedyś robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 30 Listopada 2016 Autor Share Napisano 30 Listopada 2016 Super pomysły chłopaki dzięki ten pomysł z wydrukiem na czymś sztywnym sam miałem w głowie ale bałem się że ktoś mnie wysmieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Super pomysły chłopaki dzięki ten pomysł z wydrukiem na czymś sztywnym sam miałem w głowie ale bałem się że ktoś mnie wysmieje Ktoś …może cię zawsze wyśmiać. SteelScorpion swego czasu coś takiego produkował za pieniądze. Wejdź sobie do sklepiku Martola, wybierz jak na obrazku i kliknij „Szukaj”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Kafel z Castoramy za 7,39 i legendarna czarna Pactra (u mnie w wersji deluxe z trawą ): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 13 Lutego 2017 Share Napisano 13 Lutego 2017 Z czego Panie żeś tą trawę wykonał? Jestem na etapie kombinowania z czego zrobic trawę do podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Również przyłączam się do pytania co to za trawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi