Wojtek Tul Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Kolego Voseba chyba, Ci spuszcze łomot co ty do cholery wyrabiasz z tym modelem. Model jest boski podziwiam twoje poświęcenie no i oczywiście cierpliwość, życzę powodzenia dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 Kolego Voseba chyba, Ci spuszcze łomot co ty do cholery wyrabiasz z tym modelem. Model jest boski podziwiam twoje poświęcenie no i oczywiście cierpliwość, życzę powodzenia dalej. Czytasz Ty w ogóle co inni piszą? Aktualnie koniec z modelarstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 Kurcze Sebasitan co Ty robisz ?? No ale coż życie okazuje się często zbyk okrutne ... Powiedz, wrócisz jeszcze kiedyś do budowy modelu, wogóle do modelarstwa ?? Kurcze szkoda, że kończysz relację ;( Naprawdę jesteś jedną z niewielu osób które motywują do pracy, że chce się usiąść przy biurku i osiągjąć taki efetk jak przy twoich modelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 23 Maja 2010 Autor Share Napisano 23 Maja 2010 Scania idzie w pudlo, brak czasu, checi...... Napewno wroce do modelarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Napewno wroce do modelarstwa. Bedziemy czekać z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Obyś wrócił jak najszybciej do modelarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckertom Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Dokładnie, będziemy czekać. Chciałem tu napisać że chętnie odkupie od Ciebie ten model (mam szczególny sentyment do scani jedynki, przy scani 111 straciłem sporo zdrowia, i sporo przeżyłem:) ) ale potem stwierdziłem że nie byłbym w stanie dokończyć tego modelu na tak wysokim poziomie, więc najlepiej będzie jak pozostanie on w Twoich ręcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 26 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Popracowałem troche przy kabinie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 A jednak jest kolejna aktualka z budowy tego pięknego modelu. W sumie to ja nie mam co tutaj komentować, bo ani Ci nie doradzę, ani nie śmiałbym powiedzieć, że coś robisz źle. Oczywiście sam sobię dłubię przy modelach, ale nie wiem czy kiedyś moje wyroby będą wyglądały tak zajebiście jak Twoje, jeśli nawet dopiero skleję do kupy parę podstawowych elementów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 14 Września 2010 Autor Share Napisano 14 Września 2010 Witam po prawie miesięcznej przerwie! Tak sobie dłubie przy volvo i scanii jednocześnie i z miejsca mnie nie widać. Dziękuję Abarth_127 za miły komentarz, myślę, że siebie nie doceniasz Udało mi się zakończyć budowę podpory kabiny, pozostały do dorobienia tylko rygle, ale to jak przykleję podporę do kabiny. Niestety jest to najbardziej beznadziejny element, jaki zrobiłem, niestety mierzenie wymiarów z proporcji w tym przypadku nie dało dobrego efektu. Miłego oglądania i zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Witam, Rewelacja! Nic dodać nic ująć... p.s możesz dać fotkę jak ten element wygląda w oryginale? Życzę powodzenia w dalszych pracach Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 A co tu komentować?? 1 centów-ka trochę zwichrowana i na 6 fotce widać dziurę w bacie. A poza tym nie ma do czego się przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 15 Września 2010 Autor Share Napisano 15 Września 2010 p.s możesz dać fotkę jak ten element wygląda w oryginale? Najbardziej oryginalne zdjecie jakie posiadam: http://imagebank.scania.com/pic_e/117703.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi