Szydercza Gała Napisano 6 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Pułkownik już oczywiście zaSZCZElił idiotę który tą rufę zaprojektował, ale stwierdził że szkoda Ciapkowych zębów do jej odcianania, skoro nazisty juz ją wyklepały.... W nagrodę dał im po puszce farby, pyndzlu i obiecał że ci którzy dadzą radę przebiec z rufy na dziób unikając zEMbUFF Ciapka i Zofji bedOM żyć Z komsomolskim pozdrowieniem DARZ BÓR Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Stycznia 2017 Share Napisano 7 Stycznia 2017 Zaczyna to jakoś wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 7 Stycznia 2017 Share Napisano 7 Stycznia 2017 Świetny pomysł z tym cieniowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Cieszem sie że sie podoba Pułkownik poszedł za ciosem, wczoraj miałem zamułę, więc wykonałem jedynie uwielbianą przez wszystkich pracę No a dziś parę SZCZAUFF z Nagana i bicza i włala, burty się pomalowały WIELKIE JOŁ Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 Dla tych kilku pierdół tyla taśmy poszło w... hasiok. No ale się mi zdaje że warto było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2017 (edytowane) No i bazy wyfukane... Tera chyba muszę dać kalki a potem zaprosić na wizytę moje ulubione naćpane budaprenem kaszaloty WIELKIE JOŁ Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 10 Stycznia 2017 Share Napisano 10 Stycznia 2017 Hmm, trzecie zdjęcie, stewa na linii wodnej. Czy tam faktycznie widoczne jest łączenie części dennej z burtami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2017 Nie, połączenie połówek kadłuba jest gdzieś w dolnej połowie czarnego pasa, i nie jest też to rant z farby na taśmie, bo to miejsce jest idealnie gładkie. Tak jakoś musiało mi się dziwnie fuknąć jak robiłem hajlajty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 10 Stycznia 2017 Share Napisano 10 Stycznia 2017 Chodziło mi raczej o to przełamanie na samej stewie, na łączeniu szarego i czarnego Chociaż może to złudzenie optyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2017 Cokolwiek to jest lub nie jest, nie ma nic wspólnego z łączeniem połówek, bo ono jest niżej Jakbyś to kółko zrobił 5 razy mniejsze i nad tym o co Ci chodzi wszystkim byłoby łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 10 Stycznia 2017 Share Napisano 10 Stycznia 2017 Ależ prosiem Ciem bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2017 No i od razu lepiej, żeby mnie to było przedostatni raz, bo i naczej z Nagana między oczy To chyba tylko kontrast miedzy kolorami na fotce, a jeżeli stopień z farby to sie podpiłuje. Ty sam powinieneś robić w Ochranie, Sokole Oko normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 10 Stycznia 2017 Share Napisano 10 Stycznia 2017 A dziękować, dziękować, to wszystko te brylle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Stycznia 2017 Share Napisano 10 Stycznia 2017 Francja - elegencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 cieniowanie klasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Słitfocia ze starymi rumplami Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Kamień czjnikowy położon został, podobnie jak kalki kadłubowe: WIELKIE JOŁ Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 21 Stycznia 2017 Share Napisano 21 Stycznia 2017 Twardom wode tam macie... A jakis przepis mozna na taki twardy kamieñ bo u mnie na ślonsku to miekka woda ino jest. Off top, Szyderczy doszly mnie sluchy na forum, ino ze w samolotach ktos tam klapał gembom ze Ty masz podobno tak cudasnie switasy przepis na klejenie relingow ze z laczków z gaciami razem wyrywa... Mogl by mnie ktos naprowadzic na linka gdzies tu na forum lub przedstawic temat pokrutce?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 21 Stycznia 2017 Share Napisano 21 Stycznia 2017 TReS Wpadnij na warsztaty to Ci pokażę jak się relingi lepi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 21 Stycznia 2017 Share Napisano 21 Stycznia 2017 Bede musiał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2017 Kamień jest prosty, choć czasochłonny: na bazę lakier do włosów i ciemniejszy cielisty, potem obite starOM szczotkOM zo zEMbów KLONA PIERWORODNEGO. No to to połysk, lakier do włosów i od nowa z innym odcieniem. Co do relingu to o co pytasz? O metodę kartonikową robienia relingu od podstaw, czy o metodzie montażu fototrawionych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 21 Stycznia 2017 Share Napisano 21 Stycznia 2017 Co do relingu to o co pytasz? O metodę kartonikową robienia relingu od podstaw, czy o metodzie montażu fototrawionych?? O w pupe nie wiem ktory to taki kozak sposob ale tam gadali o blaszkach cos, koles robi Sikorskiego Staliona w 144 smigłowca, poszukam to sie dowiem o co im tam chodI dokładne, Mnie chodzi o lepienie relingow do modelu bo mi to spedza sen z powieki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Ups... jakoś tak przegapiłem ostatni wpis. W tym Stalionie to konkretnie chodziło o metodę kartonikową. SBS jest w mojej relacji z Wariaga na Kworku, a link do tego jest gdzieś w warsztacie z Kita i Bezszumnego. Co do lepienia relingów trawionych to łapię je na PVA a potem w kilku miejscach poprawiam Glutem. Naćpane Kaszaloty odpłynęły w siną dal i zasadzniczo do kadłuba musi tylko dojechać Wulek Glon, ale to za czas jakiś, bo musi toto podeschąć. W oczekiwaniu na jego przyjazd, Pułkownik zagnał nazioli do klepania nadbudówek. Ciapek przeliterował ostatnio Dicta Boelcke i postanowił zdobyć nad "starą" przewagę wysokości, jakkolwie krótkotrwała by ona nie była WIELKIE JOŁ Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Aha, popatrze poszukam. Burty ładne.. Se chciałem kupic makulature od Ak Full Ahead jako przewodnik do malowania statku ale wdze wystarczy Tfoje zdjecia na dysku zapisac i starczy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Troszkę przeinwestowany ten "glonik"... Akurat faszystowskie "Zestorery" działały dość aktywnie w czasie drugiej światowej, więc raczej nie powinny zarastać "do linijki"... Ale warsztatu zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi