Stojkovic Napisano 10 Grudnia 2016 Share Napisano 10 Grudnia 2016 Model czwóreczki z Afryki prosto z pudła. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 10 Grudnia 2016 Share Napisano 10 Grudnia 2016 Prawa strona, gąsienica pod drugim kołem jezdnym od tyłu- co jej się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 10 Grudnia 2016 Share Napisano 10 Grudnia 2016 Prawa strona, gąsienica pod drugim kołem jezdnym od tyłu- co jej się stało? Źle sklejone DS-y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 10 Grudnia 2016 Share Napisano 10 Grudnia 2016 co się stało ? najechał se na małą minę na pewno model z pudła bo nie wygląda na taki a tak poważnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 10 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2016 Tak, prawa gęś pękła i kleiłem na CA. Niestety nieznacznie się ściągnęła kiedy klej sechł. Zapomniałem, że użyłem fototrawionek gdzieniegdzie z Eduarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 10 Grudnia 2016 Share Napisano 10 Grudnia 2016 Podoba mi się, jedyne co rzuca się w oczy i do czego można się doczepić to to, że pojazd ukurzony a rolki i opony nówki sztuki, no i jakieś zwisy gąsienic by się przydały. Poza tymi drobnostkami model bardzo udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Grudnia 2016 Share Napisano 10 Grudnia 2016 Ja generalnie to bym się przyczepił do koloru kół jezdnych i napędowych - jakbyś o nich zapomniał po pomalowaniu bazą. Kompletnie inny kolor niż np. napinających bądź też całego modelu. Nie zgrywania się to. Reszta jak najbardziej mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Grudnia 2016 Share Napisano 10 Grudnia 2016 Sympatyczny, choć dla mnie nieco efekciarski i przesadnie "zniszczony" (ale to mój gust). Z merytoryki Koledzy wspomnieli wcześniej o paru rzeczach... Ja dorzucę, że w Afryce tak nie wieje, żeby łańcuchy z tyłu do pancerza wiatr "dociskał" Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 10 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2016 Nawet nie wiecie, ile razy chciałem już go odłożyć do szafy i olać. Sukces że go skończyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 10 Grudnia 2016 Share Napisano 10 Grudnia 2016 Nie no, to się chwali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 10 Grudnia 2016 Share Napisano 10 Grudnia 2016 Lubię takie malowanie, bardzo dobrze wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 10 Grudnia 2016 Share Napisano 10 Grudnia 2016 Na ostatnich zdjęciach z warstatu dominowała u mnie na monitorze różowa poświata na kadłubie, cieszę sie, że to przypadek bądź światło grało.... Czy koła i kadłub faktycznie tak różnią się kolorem? Podobają mi się takie zmęczone życiem maszyny- zlitujżeż się i podstawką czołg poratuj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 10 Grudnia 2016 Share Napisano 10 Grudnia 2016 Kadłubowa mgieta chyba nie rozwiercona, przynajmniej tak wygląda na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2016 Jest tam dziurka Na fotkach nie chwyciło ostrości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 Widać ,że dużo poświęciłeś mu czasu. Mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 Jest tam dziurka Na fotkach nie chwyciło ostrości. Ok zwracam honor ;) btw. piękny model ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 14 Grudnia 2016 Share Napisano 14 Grudnia 2016 podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 Świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 No świetny jest! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi