Szydercza Gała Napisano 8 Września 2017 Autor Share Napisano 8 Września 2017 Nie, nauczyciel historii Niepraktykujący Rysek i maych różnych gówien jest więcej, ale bryła juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Września 2017 Share Napisano 8 Września 2017 Nie, nauczyciel historii Niepraktykujący Rysek i maych różnych gówien jest więcej, ale bryła juz jest Kiepsko to wygląda. Nawet podstawkę pobrudziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 Ooo czytam że kolega ten sam fach :-) Czekam na dalsze postępy w budowie. Poz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Września 2017 Autor Share Napisano 9 Września 2017 Seba UG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 Hej, Bardzo jestem ciekaw wykładu historii w Twoim wykonaniu. Pewnie nawet prehistorja byłaby ciekawa w tym "gałowym" stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 Blisko ale tam tylko podyplomówki robiłem. Historia kończona na UWM - temat na czasie :-) Nacjonalizm ukraiński IIwś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Września 2017 Autor Share Napisano 9 Września 2017 Eee mój mniej na czasie, za to bardziej w temacie: "Technologiczny aspekt zbrojeń morskich 1906-1922" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiSza Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 Cholercia ilu tu ludzi po fachu. Sisoja mam w planach ale niestety w kartonie i 1:100 ale budowa od podstaw wg planów i malowanie. Będzie z czego ściągać pomysły. W plastiku tera robi się kuter rybacki z Władka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Września 2017 Autor Share Napisano 9 Września 2017 (edytowane) ...Kiepsko to wygląda. Nawet podstawkę pobrudziłeś Masz czystą podstawkę, zwolnioną przez złoma Narysowałem sobie linie bulajów.... jak widać pilnik i szpachla będą miały co robić. Winnych Pułkownik oczywiście roSZCZelał gumowymi pindolami Misza a ten to niby z czego jest zrobiony? Edytowane 9 Września 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiSza Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 Fakt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 ... Masz czystą podstawkę, zwolnioną przez złoma Od razu lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Października 2017 Share Napisano 11 Października 2017 jak tam idzie pieszczenie cyca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Października 2017 Autor Share Napisano 11 Października 2017 Owszem wcale, nie chce mi się Wyrównałem buleje na jednej burcie i zacząłem drugą a potem mnie chęc odeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Października 2017 Share Napisano 18 Października 2017 OK, to już wszystko jasne...... najpierw żaba, potem cyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Marca 2018 Autor Share Napisano 8 Marca 2018 No i wychodzi na to że się nam Cycek zahibernował był niczym Han Solo No ale wyciONgłem go ostatnio z wungla. Wyrównałem bulaje i ogólnie zmierzam w kierunku stępek przechyłowych i tuneli wałów. Ostatecznie jak skończę kafelkować jednego, to warto by było mieć już drugirgo gotowego do rozpoczęcia tego procesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Marca 2018 Share Napisano 8 Marca 2018 Z cycem to jeszcze kupa roboty. Ja cię naprawdę podziwiam za samozaparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Marca 2018 Autor Share Napisano 11 Marca 2018 No wiesz, jak się chce jakieś łajby z I ETO to są tylko CZy drogi: żywica z kombryga, karton (i trochę tego jest na szczęście), albo skraczyk. Chwilowa ta droga odpowiada mi najbardziej, a i ta skala w tej epoce jest spoko, bo nawet okręty liniowe nie są za wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Marca 2018 Share Napisano 13 Marca 2018 oj tam oj tam ważne że do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A51 Napisano 13 Marca 2018 Share Napisano 13 Marca 2018 Kadlub coraz fajnieszy - klasyczna robota, znajac twoje modele ten tez bedzie wygladal gigantycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2018 JEZUSMARYJAJÓZEFIEŚWIENTYKONIECFORUMA No ale tu to rzeczywiście chyba mi się coś zapomniało, doszły stępki przechyłowe, tunele wałów z kozłami i ostroga na dziobie. Jeszcze kilka pierdołek i pora będzie zacząćna nim pasowanie, a potem kafelki.... tak dla odmiany WIELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Kwietnia 2018 Share Napisano 8 Kwietnia 2018 Ty go nie kafelkuj tylko maluj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2018 Eee malowanie to nudy. Z resztOM najpierw tSZeba go wypasować. Ten tu cycek nie miał okapnikUF tak więc jedną upierdliwa robota mniej. Z drugiej mańki trza będzie parkiet układać Mam też jedną zagwostkę no ale jak sam nie wykminię to raczej na nikogo tutaj liczyć nie mogę, co innego gdybym lepił SZERMANA albo innOM Jajamote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Kwietnia 2018 Share Napisano 8 Kwietnia 2018 Spytać zawsze możesz, najwyżej nikt nic nie napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 9 Kwietnia 2018 Share Napisano 9 Kwietnia 2018 Patrz pan jaki chytrus... GlooWny doradzacz a sam nie zapyta No ale tu widzę wyższa szkola jazdy.. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2018 No dobra, jakeście tacy chetni to czemu nie. Mamy zestaw skrzyń wbudowanych w nadbircie pokładówki. Jest ich w sumie pIŃć, dwie na dziobie, trzy na rufie. Ogólny ich zarys znamy z planów, pytanie jest takie: jak one wuglądaja od wewnętrznej strony i od góry? Jak sie otwierają, i co w nich jest (podejżewam że to odpowiednik tych drucianych koszy na hamaki z Kita i Bezszumnego)? Coś muszę zrobić i to już, bo muszę je wszpachlować w pokładówkę, zanim wezmę się za pasowanie i pokłady. Myślta Towarzysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi