Szydercza Gała Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 (edited) Witajcie ponownie Bohaterem niniejszego wONtku ( który zapewne będzie się ciągnął niczym Moda na Skukces całymi latami ) jest rosyjski okręt liniowy ( wedle ich klasyfikacji pancernik eskadrowy ) Sisoj Wielikij w skali 1:200. Sam okręt niczym specjalnie pozytywnym się w historii nie zapisał, natomiast do długiej listy negatywnej odsyłam do poczytania se w internetach. Dość powiedzieć że jego niezbyt chlubna kariera zakończyła się pod Cuszimą Mój cycek będzie na stan z końca lutego początku marca 1897r. Dlaczego tak dokładnie? Ano dlatego że w ostatnich dniach lutego bojcy przeprowadzili pierwsze poważne SZCZelania próbne, po których okręt był sympatycznie uświniony: 15 Marca 1897 w czasie drugieo strzelania barany nie domknęły zamka i zrobiło im się małe LE EXPLOSION w rufowej wieży, wynikiem której było lONdowanie jej dachu na skrzydle mostka Myślałem czy by nie zrobić go sobie z tą rozpruta wieżą i pogiętm mostkiem, ale nie wytpada robić łajby w tak kompromitującej sytuacji No dobra tyle tytułem wstępnego pieprzenia smutów, okładka: ...pierwsze cięcia Tak więc mam nadzieję, że skoro poprzednie kartonowe wypierdki się uchowały, to może i ten nie poleci od razu do kibla, budulec będzie różny, ale wykończenie zdecydowania a'la plastik WIELKIE JOŁ Edited July 5, 2017 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Greif Posted December 18, 2016 Super Moderator Share Posted December 18, 2016 Jak to mawiają oprawdziwnych facetach... nie ważne jak zaczynasz ważne jak kończysz... a wersja a`la plastik została zaakceptowana. Nie mój temat ale zaglądam ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forest Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Hmm, temat o tyleż ciekawy, co niebezpieczny na tym forum... Może się szybko okazać, że Carska Ochrana zadziała WBREW Pułkownikowi M., i wyśle temat w niebyt. A to ze względu na zbyt rewolucyjne treści w broszurze zawarte. Pamiętaj, iż Carat przestrzegał, że dopuszcza takie modele, o ile nie widać, z czego powstały (zapisane zostało na początku kitowania bez szumów). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forest Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Jak to mawiają oprawdziwnych facetach... nie ważne jak zaczynasz ważne jak kończysz... a wersja a`la plastik została zaakceptowana.Nie mój temat ale zaglądam ;) Tam, cholera, gdzie człowiek nie napisze, to się o ninje potknie W każdym razie, Drugi!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Ja w każdym bONdź razie patrzam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacman Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 będzie coś plastikowo-metalowego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted December 20, 2016 Author Share Posted December 20, 2016 będzie coś plastikowo-metalowego? A co brakowalo Ci plastiku metalu szpachli i farby w Kicie i Bezszumnym? Tu moze byc tego tylko wiecej Musimy tylko wyjsc poza faze kolebki.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacman Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 no to kolibaj....! a my patrzymy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Gała chcesz go robić prosto z wycinanki to nie to forum. Jeśli masz zamiar użyć innych materiałów a wycinanka ma stanowić tylko bazę to co innego ale wtedy już powinieneś zmienić tytuł warsztatu Napisać musiałem bo takie zasady. Wiem, że będzie inaczej. Siadam i oglądam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi85mig Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Siadam w ostatnim rzędzie i patrzam co się będzie działo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Posted January 6, 2017 Super Moderator Share Posted January 6, 2017 Siadam w ostatnim rzędzie....bo tylko tam zostało coś wolnego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted January 6, 2017 Author Share Posted January 6, 2017 Szkielet mam w zasadzie pocięty i planuję spedzić przy nim całą niedzielę, ale fotków papierowych części nie wrzucam bo sie bojEM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doody Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Lubiem takie pływadła to bendem patrzał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 ale fotków papierowych części nie wrzucam bo sie bojEM I tak ma być Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkin Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Jak tam idą prace? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Gała - widzę że pojechałeś z tym warsztatem z grubej rury. Na pewno będę zaglądał bo się szykuje przedni warsztat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted February 20, 2017 Author Share Posted February 20, 2017 (edited) No i kartonu juz tak dużó nie widać... Ciapek zrobił duuuuuuużOM KUPE No i są elementy plastikowe Tera ze 2 tygodnie leżakowania i Pułkownik ruszy do ataku z maczetOM Edited July 5, 2017 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Przypominają się stare czasy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi85mig Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 To podejrzliwe spojrzenie sprzedawcy w sklepie... gdy za dziecka często kupowało się butapren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doody Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Poczekaj aż Cię Zofija z domu wyrzuci.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted February 26, 2017 Author Share Posted February 26, 2017 ...już tylko tydzień do CARSKIEJ MASAKRY MACZETom RenCZNom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted March 14, 2017 Author Share Posted March 14, 2017 (edited) Pułkownik robiąc krótkie wypady z naziolskiej stoczni, obłupał maczetOM kadłub Cycka. Jakoś tak przy łikendzie, a ja mam tera dłuugi łikend, zacznie się coś oblepiać Wielkie Joł Edited July 5, 2017 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
donalyah00 Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 A taki ładny był, hamerykańCKi... A już na serio - można wprowadzić nowe Carsko-Rosyjskie nazwy wież artylerii głównej - wieża nr 1: Ciapek, wieża nr 2: Zofija. Pozdrawiam, Marek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted March 15, 2017 Author Share Posted March 15, 2017 Ku..a to jest pomysł Marku Tak się stanie Teraz tylko czeka moją stocznię straszliwa bitwa smokUFF o to czyja bedzie dziobowa.... od dupy strony wiadomo... niepolitycznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted March 21, 2017 Author Share Posted March 21, 2017 (edited) U Cycka tez postEMpy Pułkownik musiał z wielkim żalem zaSZczelić Naganem połowę intendentury stoczniowej, wszystko sie pokończyło, gluty , budex, a na dokładkę po jakichś 10 latach eksplodował mnie w rENkach mój ukochany AK-3. Normalnie rozprysnął się po całym biurku SABOTAŻYSTÓW Pułkownik oczywiście też zlikwidował, a że było ich sporo to bojcy musieli szczeć na lufę Maxima, co by sie nie stopił FSZyściutko grzecznie z polistyrenu, więc Admirały chyba nie bENdOM złe..... Edited July 5, 2017 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts