milczacy Napisano 24 Grudnia 2016 Share Napisano 24 Grudnia 2016 Dzięki uprzejmości Reflecta moje "dziełko" doczekało się fotosesji, oto kilka zdjęć. Oświetlone jest wnętrze części pasażerskiej oraz światła 'beacon' - przy okazji cyknę nocne foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 25 Grudnia 2016 Share Napisano 25 Grudnia 2016 Piękny wyszedł To jest chyba niezły kolos? Nawet nie widać tego pomarszczenia kalkomanii na dziobie. Jak masz to wrzuć jeszcze kilka foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 25 Grudnia 2016 Share Napisano 25 Grudnia 2016 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 25 Grudnia 2016 Share Napisano 25 Grudnia 2016 Jaka jest jego szerokość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2016 Szerokość to 42cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 26 Grudnia 2016 Share Napisano 26 Grudnia 2016 Faktycznie wygląda bardzo dobrze z małym ale w kwestii lakieru bezbarwnego ale ogolnie robi wrażenie. Gratulację za walkę z kalkami z pewnością nie było łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 27 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2016 Dziękuję za komentarze, poniżej jeszcze zdjęcie 'nocne' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 27 Grudnia 2016 Share Napisano 27 Grudnia 2016 Bez widocznego dywanu byłoby perfekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 27 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2016 To nie dywan - ścianka na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 1 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2017 I jeszcze 2 nieprofesjonalne foty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 1 Stycznia 2017 Share Napisano 1 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 28 Lipca 2017 Share Napisano 28 Lipca 2017 Przymierzam się do zakupu kalek 8a na 737. @milczacy- jakich płynów zmiękczających używałeś,czy ładnie wytapiają się w linie podział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 29 Lipca 2017 Autor Share Napisano 29 Lipca 2017 W 8a ja już raczej nie będę kupował. Używałem płynów Microscale, i kalki nieźle reagowały. Ale ogólnie mi nie przypasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 30 Lipca 2017 Share Napisano 30 Lipca 2017 Cudeńko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 7 Sierpnia 2017 Share Napisano 7 Sierpnia 2017 Fajna ta ekipa serwisowa Tylko na Twoim miejscu gościowi przy holowniku zmieniłbym nieco pozę. Wydaje mi się, że nogi można by z deczko giąć bez konieczności cięcia figurki. Zdaje się, ze gdyby lewa noga stała dalej od pojazdu, to nie byłoby wrażenia, że on się chwieje, albo wypada z tego wózka... No i gdyby łapki mu odciąć i dokleić w innym ustawieniu (lewa bliżej tułowia, a prawa np na wózku albo na kolanie, to byłoby już w ogóle super). Ogólnie ten model robi świetne wrażenie Chciałbym go kiedyś obejrzeć na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 7 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2017 Ogólnie ten model robi świetne wrażenie Chciałbym go kiedyś obejrzeć na żywo Dzięki za słowa uznania Z modelem byłem w Chełmży - blisko miałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 7 Sierpnia 2017 Share Napisano 7 Sierpnia 2017 No i przegapiłem... Ale może jeszcze się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi