Super Moderator Greif Napisano 8 Stycznia 2018 Autor Super Moderator Share Napisano 8 Stycznia 2018 początki pozoranta do pracy biurowej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 18 Stycznia 2018 Autor Super Moderator Share Napisano 18 Stycznia 2018 cóż czasu mało szału nie ma no i i pewnie do 10 lutego się nie zmieni... potem może się coś ruszy bo babcia na pokładzie ale z kronikarskiego obowiązku... Magazyn Miniart.. cóż, nie polecam, i nie mam na myśli że to vacu, niestety Panowie z M nie odrobili lekcji i model ma więcej błędów niż części, no podjąłęm się że skoro wydłubałem to trzeba skończyć, szału nie ma ale może jakoś ujdzie w tłumie jak nie -pójdzie pod młotek... takie tam wstępne maziania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Stycznia 2018 Share Napisano 20 Stycznia 2018 Podobają mi się kolory cegieł. Dół rozumiem dopiero w fazie początkowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 20 Stycznia 2018 Autor Super Moderator Share Napisano 20 Stycznia 2018 tak w zasadzie wsio w początkowej, jeszcze belki trzeba dopracować i dół, na razie pomaziane tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 20 Stycznia 2018 Share Napisano 20 Stycznia 2018 Dajesz dalej!ostatnio na Pintenestrze wypatrzyłem jak gościu robi czajniki i kubki stalowe z "nierdzewki" za pomocą bezpieczników szklanych,tj ich metalowych końcówek-fajna sprawa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 20 Stycznia 2018 Autor Super Moderator Share Napisano 20 Stycznia 2018 jak wyjdzie już z Miniartu "koza" to może dodam do części biurowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 20 Stycznia 2018 Super Moderator Share Napisano 20 Stycznia 2018 Jakie kolory zastosowałeś na cegły? Ściany bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 20 Stycznia 2018 Autor Super Moderator Share Napisano 20 Stycznia 2018 Bazowy to primer z Ultimate Oxide malowany z pędzla, reszta oleje jak leciało: żółty, biały, czerwony kilka brązowych i czarny...na fugi beżowy łosz z WS i olejnych tak wstępnie potem jeszcze miejscowo go zróżnicuje... kamienie na dole to tylko mieszanka biały czarny i jakiś brąz ( wszytko olejne na cienkim podkładzie białym też Ultimate) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 1 Marca 2018 Autor Super Moderator Share Napisano 1 Marca 2018 i cóż jak to u mnie bywa magazyn się sezonuje a wróciłem do ... seamforu i tak tam powoli kawałek po kawałku ;) przesłony na sucho poskładane więc to i owo krzywo no ale udało się i świeci ;) i przy okazji wielkie podziękowania dla Kolegi Marudka za odlanie całej drobnicy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 Holy moly, co tutaj się dzieje. No super to wszystko wygląda. Wincej prosze, wincej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 A dolny sygnał nie powinien być żółty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 Zajmujący warsztat- nawet mojej córze się biuro podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 2 Marca 2018 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Marca 2018 @Baas do 56 roku był zielony, @Lord ;) fajnie że się mebel podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 Wiesz, jak się okaże, że ci się uda dojrzewającą dziewczynę zainteresować modelarstwem... Nie wiem kim jesteś, ale cię znajdę i cię ozłocę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Marca 2018 Share Napisano 3 Marca 2018 Jak go dasz na podstawkę to będzie bardziej przyciągał uwagę niż sam model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 3 Marca 2018 Share Napisano 3 Marca 2018 Świetna robota. Podziwiam z zapartym tchem. Gdybyś potrzebował jakiejś dokumentacji z zakresu mechanicznych urządzeń sterowania ruchem to w miarę możliwości służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 7 Marca 2018 Autor Super Moderator Share Napisano 7 Marca 2018 dzisiaj skromnie, szare oferta Miniartu, białe moja produkcja: i reszta części Miniartu w modelu semaforu jest tak samo... także poprawiam, poprawiam itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 8 Marca 2018 Share Napisano 8 Marca 2018 Z tym się zgodzę że Miniart trochę pojechał z tymi detalami sam przerabiałem większość w swoim semaforze. Twoja produkcja świetna jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 ...ano Panie za dużo WOT-a ostatnio... ale dłubie coś tam sporadycznie. Pozdro Ja Ci dam WOT-a !! Marsz mi tu modele sklejać bo jak nie to klapsów od nas dostaniesz ...... Brakuje Nam twoich warsztatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 2 Kwietnia 2018 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Kwietnia 2018 ... i mały przerywnik, dzwon sygnałowy używany przy posterunkach kolejowych... cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Robi wrażenie.... ładne młoteczki Gdzie mógłbym więcej o tym ustrojstwie poczytać? Jakoś google odsyłają mnie do innych typów :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 3 Kwietnia 2018 Autor Super Moderator Share Napisano 3 Kwietnia 2018 http://www.laeutewerke.altmarkschiene.de/ co nie co tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Dziękuję Kurczę, ma coś w sobie ta machina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Jakiś przybliżony termin zakończenia prac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 3 Kwietnia 2018 Autor Super Moderator Share Napisano 3 Kwietnia 2018 otwarty jak u Mertena ;) cóż dłubie czasem to czasem owo ja się znudzi jedno siadam do drugiego... od jutra wracam do MB może jakoś niechętnie no ale zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi