TAW Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 Biodegradowalna lokomotywa... Nie wiedziałem, że takie cuda można robić z takich materiałów. A mi się zwykle kojarzyło, że jak coś z "dykty" to beznadziejne a tu takie zdziwko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 26 Sierpnia 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 26 Sierpnia 2022 Materiał testowy, ale jak sie okazało całkiem wdzięczny, dobrze się gnie, łatwo klei CA, i co istotne bardzo dobrze tnie "toto" laser do tego tani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 31 Sierpnia 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 31 Sierpnia 2022 test tego co i tak nie widać sorki za jakośc fotek ale to na szybko i kleją się nity i inne duperele 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory Napisano 31 Sierpnia 2022 Share Napisano 31 Sierpnia 2022 Mistrzostwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 31 Sierpnia 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 31 Sierpnia 2022 i tak siedzę i kleję te śrubki/nity / śrubki / nity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 1 Września 2022 Share Napisano 1 Września 2022 Zboczeniec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 2 Września 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Września 2022 co zrobić kilka poprawek pod kątem modelarskim i kilka "techniczny" chochlików wymagających korekty no ale ogólnie jestem zadowolony. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Września 2022 Share Napisano 2 Września 2022 Ogólnie też jestem zadowolony . Świetnie się to komponuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 2 Września 2022 Share Napisano 2 Września 2022 To będzie mega . Tak właściwie kolejnictwo to zupełnie nie moja bajka, ale ten warsztat jakoś wciąga bo ta kompozycja nawet niepomalowana już rozbudza wyobraźnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 6 Września 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 6 Września 2022 No dzisiaj manewrówka w końcu nią jest -doszły sprzęgi i oczywiście wyszło że w Sabre też trzeba wymienić hak bo w modelu jest za szeroki... Doszły rynny na dachu i śrubki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 7 Września 2022 Share Napisano 7 Września 2022 Jeden bufor chyba Ci się skrzywił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 7 Września 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 7 Września 2022 Taki odlew, dlatego to "testowy" egzeplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 8 Września 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 8 Września 2022 drobnicy w kabinie ciag dalszy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 8 Września 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 8 Września 2022 dzisiaj tylko mały test, Gunze 1500 z pędzla, jak się okazało preszpan ładnie pije i daje głeboki mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 9 Września 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 9 Września 2022 ciąg dalszy zmagań, zasłonki bo wczesna wersja nie miała drzwi, jako manewrówka pan sobie co chwila wchodził wychodził wiec po co się szarpać z drzwiami 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 11 Września 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 11 Września 2022 czas na ponowne spawanie cysterny, Ko gotowy do malowania ... chyba 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 12 Września 2022 Share Napisano 12 Września 2022 Zaiste zboczeniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 13 Września 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 13 Września 2022 pierwsza warstwa Gunze podklad 1500, wyszło kilka paprochów, ale opanowane- za długo niestety leżał odłogiem- ale nic to drugi bedzie lepszy, także ten już zostanie tylko obiektem testowym -wczesna wersja, drugi będzie późną wersją z dodatkowym układem pneumatycznym do hamowania wagonami. i kalkomania 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Września 2022 Share Napisano 13 Września 2022 firany the best ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 20 Września 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 20 Września 2022 na spawanie chwilowo weny brak... ale trzeba dokończyć stare projekty- wraca na tapetę taki oto wynalazek jeszcze wszystko na "taśmę" więc to i owo koślawo itd. cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 20 Września 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 20 Września 2022 nadal płynów do kalek brak -mam nadzieje że jutro listonosz się spisze i coś przyniesie cdn. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 21 Września 2022 Share Napisano 21 Września 2022 Kalki z napisem Knorr..... strasznie się świecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 21 Września 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 21 Września 2022 się świecą bo ...nadal płynów do kalek brak... czytamy a nie tylko obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 21 Września 2022 Share Napisano 21 Września 2022 przeczytałem, przeczytałem, ale nie sądziłem ze wstawisz fotki z taaakim babolem chyba, że to tak na wabika. Niezły materiał na model, ten papier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 21 Września 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 21 Września 2022 no ma swoje ograniczenia nie lubi wody więc akryle raczej beee... ale po solidnym zaimpregnowaniu może być ok ale ja profilaktycznie atakuję śmierdzielami z linii Gunze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi