jpl Napisano 15 Lipca 2017 Share Napisano 15 Lipca 2017 Super. Jak zwykle. Choć ja tak mocnego washa nie robię, ale Tobie wychodzi to znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lipca 2017 Share Napisano 15 Lipca 2017 Jak zawsze ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Lipca 2017 Share Napisano 15 Lipca 2017 Mnie się bardzo podoba. A teraz napisz mi proszę krok po kroku jak traktowałeś model po malowaniu Alcladami. Jaki lakier zabezpieczający itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 15 Lipca 2017 Autor Share Napisano 15 Lipca 2017 Tyle było etapów, że już nie pamiętam na tyle dokładnie, żeby napisać po kolei. Model chciałem zrobić na wysoki połysk, więc podstawowym lakierem był Humbrol Clear, jednak zwykły Sidolux też się załapał (chyba przed kalkomaniami i po malowaniu kolorowymi akrylami). Humbrola dawałem dużo, pozwalając mu na utwardzenie pomiędzy warstwami. Po malowaniu okopceń już nie dawałem lakieru bezbarwnego, bo chciałem żeby zostały matowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 20 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2017 Przepraszam, że wrzucam tu dopiero teraz, pewnie część z Was już widziała ten film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 5 Września 2017 Autor Share Napisano 5 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 5 Września 2017 Share Napisano 5 Września 2017 Ha, ciąg dalszy super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 6 Września 2017 Autor Share Napisano 6 Września 2017 Jednak ktoś się ucieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawbo Napisano 6 Września 2017 Share Napisano 6 Września 2017 Ale tym malowaniem na palcu to rozwaliłeś system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 6 Września 2017 Autor Share Napisano 6 Września 2017 Jak coś jest głupie, ale działa, to nie jest takie głupie ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 Świetnie ci ta B-17 wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 11 Września 2017 Autor Share Napisano 11 Września 2017 Dzięki Miałem taki moment, że nie mogłem na nią patrzeć, ale jakoś idzie do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 30 Września 2017 Share Napisano 30 Września 2017 Widzialem na yt finał fortecy, swietnie wyszła az mam na jeszcze jedna smaka , pozdrawiam i gratuluje swietny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 30 Września 2017 Share Napisano 30 Września 2017 Ja również obejrzałem finał. Super robota gratulacje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 30 Września 2017 Autor Share Napisano 30 Września 2017 Dzięki wielkie Sorki, że dopiero teraz wrzucam tutaj film, sobota się rządzi swoimi prawami ;) A sam model... jest przy nim trochę roboty (11 filmów, raczej nie prędko pobiję ten rekord) ale dobrnięcie do końca daje dużo satysfakcji Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 1 Października 2017 Share Napisano 1 Października 2017 Świetny model Oglądałem od samego początku, rzeczywiście masę z tym roboty, więc jeszcze większe gratulacje za wytrwałość i efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 1 Października 2017 Share Napisano 1 Października 2017 Wygląda bardzo ładnie, gratuluję! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Października 2017 Share Napisano 1 Października 2017 Po twoim warsztacie trafił na moją listę "must have" z zakresu lotnictwa. Bardzo mi się podoba i super że jest w metalicznym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi