Bengal Napisano 28 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2017 Dziękuje - nad galeria się zastanawiam, najwyżej podzielę ją na dwie części : bez podstawki a później z Terminator leży w pudełku - 72 to chyba nie moja skala jednak, a Mustang zdenerwował mnie raz czy dwa i nabieram sił do niego powiedzmy. A co następne hmm chyba tego rozgrzebię Meng Model TS026 M1A2 SEP Abrams Tusk I/Tusk II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Czerwca 2017 Share Napisano 28 Czerwca 2017 Wybrnales z awarii błotnikowej nieźle. Całość mi sie podoba, ale strząśnij jeszcze trochę tego pigmentu i bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 28 Czerwca 2017 Share Napisano 28 Czerwca 2017 mankinen dobrze prawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 28 Czerwca 2017 Share Napisano 28 Czerwca 2017 Ichniejszy Orkan zwany też Hamsinem zdmuchnie większosć tego "syfu". Usuń sam, bez tego model świetny, bardzo realistyczny. Gratuluję pomysłu i wykonania śladu po trafieniu w fartuch, wyszedł doskonale..,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 29 Czerwca 2017 Share Napisano 29 Czerwca 2017 Fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 22 Marca 2018 Share Napisano 22 Marca 2018 Coś się tutaj będzie dalej działo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 22 Marca 2018 Autor Share Napisano 22 Marca 2018 Coś się tutaj będzie dalej działo? A coś ma się dziać jeszcze ? chyba "skończony" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 22 Marca 2018 Share Napisano 22 Marca 2018 To gdzie galeria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 12 Czerwca 2018 Share Napisano 12 Czerwca 2018 Ominęło mnie co zrobiłeś z lufą - jest zestawowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2018 Zestawowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi