vollff Napisano 18 Stycznia 2017 Share Napisano 18 Stycznia 2017 Witam. Cougar dał mi w kość troszeczkę (ale już skończony - na dniach galeria ) - postanowiłem ulepić LRa Bez spiny, dodatków i innych dupereli - tzw "prosto z pudła" Na warsztat wziàłem LR z revella - dosyć kiepski model. Bardzo mi się podoba malowanie nazywane potocznie "urban Camo" lub "Berlin Camo" Brytyjczycy zastosowali je w latach 70 tych w Berlinie właśnie. A oto efekt moich wypocin Pozdrawiam i proszę jak zwykle o konstruktywnà krytykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 18 Stycznia 2017 Share Napisano 18 Stycznia 2017 Bardzo fajnie wykonany!!! A zapytam przy okazji, w jakim celu w wojsku służy malowanie śrub/szpilek na czerwono? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 18 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2017 Cześć. Nie wiem czemu malowali śruby na czerwono - ale wzorowałem się na tym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 18 Stycznia 2017 Share Napisano 18 Stycznia 2017 Z daleka bardzo fajny, z bliższej odległości nieco mniej. Kamuflaż ładnie pomalowany, wash trochę nie wyszedł - miejscami źle wytarty, miejscami jakby go brakowało. Ale ogólnie model na plus, ciekawy, oryginalny, całkiem nieźle jak na rzeczywiście słaby zestaw (wiem, bo sam kiedyś takiego LR popełniłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 18 Stycznia 2017 Share Napisano 18 Stycznia 2017 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 18 Stycznia 2017 Share Napisano 18 Stycznia 2017 na 7 zdjęciu widać - koło krzywo sklejone. Co do modelu to mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 19 Stycznia 2017 Share Napisano 19 Stycznia 2017 Przyznaję, że nie widziałem wcześniej LR w takim Kamo - dzięki za inspirację - model do zbudowania na kiedyś tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oilstat Napisano 19 Stycznia 2017 Share Napisano 19 Stycznia 2017 Bardzo ciekawe malowanie. Nigdy wcześniej go nie widziałem. Co do modelu, to boki plandeki są źle wklejone (zamienione miejscami prawa z lewą stroną), no i koło na masce które lewituje w powietrzu (to da się pewnie łatwo poprawić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 20 Stycznia 2017 Share Napisano 20 Stycznia 2017 malowanie robi robotę. Gratuluję udanej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Stycznia 2017 Share Napisano 20 Stycznia 2017 Zawsze mi się podobało to kamo, ale myślałem że występowało tylko na Chieftainach. A tu niespodzianka. Model ładny, choc jest kilka niedociągnięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 21 Stycznia 2017 Share Napisano 21 Stycznia 2017 Bardzo fajnie pomalowany LR. Jednak wg cały efekt psuje plandeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi