panjarzomb Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 (edytowane) Witam. Mam 15 lat i zajmuje się modelarstwem od jakichś 4 lat. Prezentuje wam model dragona- Tiger I initial z numerem 3 spod leningradu. Tygryskowi jedyne muszę jeszcze ułożyć gąski. Model malowałem pierwszym aerografem- łukowiakiem- który po tym tygrysku już nie nadaje się do niczego i przymierzam się do zakupu hs evo silverline 2in1. Proszę o konstruktywna krytykę. Edytowane 1 Lutego 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Jak tylko pojawią się foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Jak tylko pojawią się foty. O to, to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarzomb Napisano 1 Lutego 2017 Autor Share Napisano 1 Lutego 2017 Jak tylko pojawią się foty. Już są. Sorki ale pierwszy post, Kali nie wiedzieć jak zdjęcia poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Zdjęć dalej nie ma bo nie myśl, że będziemy sobie w linki klikać :P Jest na forum instrukcja wklejania zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarzomb Napisano 1 Lutego 2017 Autor Share Napisano 1 Lutego 2017 już się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 np. http://imgur.com new post - upload images daszek w dół w górnym prawym rogu - get share links - BBCode (Forums) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarzomb Napisano 1 Lutego 2017 Autor Share Napisano 1 Lutego 2017 Zrobione. Można rzucać już we mnie pomidorami bez zastrzeżeń do zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarzomb Napisano 1 Lutego 2017 Autor Share Napisano 1 Lutego 2017 Czekam na każdą opinię z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Ogólnie fajne pierwsze wrażenie. Łukowiak? Aż się łezka w oku zakręciła Teraz do rzeczy. Fajnie, że zastosowałeś dużo technik ale całość modelu nie jest jednolita. Tworzą go pojedyncze fragmenty (malarsko), nie do końca spójne ze sobą. Poprawiłbym od siebie: -wydechy na "nowsze" - mniej zużyte -bandaże opon - do przybrudzenia i w mat -zęby kół napędowych - do "zmetalizowania" -kloc drewniany - do przemalowania -skrzynia narzędziowa z tyłu miała taki kolor? podoba mi się za to śnieg w zakamarkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarzomb Napisano 1 Lutego 2017 Autor Share Napisano 1 Lutego 2017 Ogólnie fajne pierwsze wrażenie. Łukowiak? Aż się łezka w oku zakręciła Teraz do rzeczy. Fajnie, że zastosowałeś dużo technik ale całość modelu nie jest jednolita. Tworzą go pojedyncze fragmenty (malarsko), nie do końca spójne ze sobą. Poprawiłbym od siebie: -wydechy na "nowsze" - mniej zużyte -bandaże opon - do przybrudzenia i w mat -zęby kół napędowych - do "zmetalizowania" -kloc drewniany - do przemalowania -skrzynia narzędziowa z tyłu miała taki kolor? podoba mi się za to śnieg w zakamarkach! Dzięki za dobre słowo. Zastosuje się do rad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Poza tym.... chciałbym tak świetnie kleić modele w Twoim wieku Powodzenia w dalszych pracach bo jest przyzwoicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Zakładaj warsztaty , a każdy kolejny będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarzomb Napisano 1 Lutego 2017 Autor Share Napisano 1 Lutego 2017 Zakładaj warsztaty , a każdy kolejny będzie lepszy. Aktualnie mam już złożonego JagdTigera w/zimmerit od dragona (6493), i przymierzam się do budowy panterki aufs. A od tamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Też uważam, że dobrze rokujesz Zakładaj warsztat od początku prac. Pytaj się i będzie bdb - tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Chyba z tylu brakuje kilku elementow. Tam chyba powinny byc raczki do otwierania pokryw silnika. A tak pozatym mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 Rączki są na miejscu. Czego Ci brakuje w Inintialu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarzomb Napisano 2 Lutego 2017 Autor Share Napisano 2 Lutego 2017 Rączki są na miejscu.Czego Ci brakuje w Inintialu? Akurat brakuje bo się zerwały podczas weatheringu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer 6 Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 You've killed them all... Bardzo ładnie zrobiony Tiger. Podoba mi się kamuflaż i ślady eksploatacji. Jak Ułożysz gąsienice to będzie idealny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarzomb Napisano 2 Lutego 2017 Autor Share Napisano 2 Lutego 2017 You've killed them all... Bardzo ładnie zrobiony Tiger. Podoba mi się kamuflaż i ślady eksploatacji. Jak Ułożysz gąsienice to będzie idealny. Pozdrawiam. Dzięki. Mam nadzieje ze z każdym następnym modelem bliżej będzie mi do "mastera" ;) Narazie "ride" do coraz lepszych modeli i popełniania mniej błędów. A narazie idę spać, także fade to black Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 Ładny model, jedynie nie podoba mi się to zdarcie białej farby na przedniej płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarzomb Napisano 2 Lutego 2017 Autor Share Napisano 2 Lutego 2017 Ładny model, jedynie nie podoba mi się to zdarcie białej farby na przedniej płycie. Pierwsze poważne zimowe kamo+ aerograf, którym robiłem model przeżywał ostatnie dni żywota, także gdzie niegdzie może być coś nie do końca dobrze, jednak mi się podoba to zdarcie. Napewno przykleje gaski, domaluje skrzynki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarzomb Napisano 5 Lutego 2017 Autor Share Napisano 5 Lutego 2017 Czemu wątek tak ucichł? Zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 8 Lutego 2017 Share Napisano 8 Lutego 2017 Witaj Gratulacje bardzo ładnego modelu ''Tygrysa I''!!. Sam bym takiego zapewne nie zrobił wiec jeszcze raz GRATULACJE!! P.S. A propos tygrysa to ma takie pytanie do większych znawców tego tematu. Mam zamiar również zrobić model tygrysa tylko ze Wittmanna i tu mam problem bo chciałbym go zrobić w ''nie zimowym'' malowaniu i z wnętrzem a z tego co wiem to na rynku jest jeden dostępny Wittmanna z wnętrzem ale ''zimowy'' Academy a ja chciałbym ''letniego'' i tu jest ten problem. Proszę o pomoc bo jestem bardzo ciekaw jak wyjść z tego problemu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kali160 Napisano 11 Lutego 2017 Share Napisano 11 Lutego 2017 Bardzo ładny model.Oklaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi