Focus Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 BRDM-3 1:35 Dragon model prostrzy od trumpka dlatego trafił na warsztat. Buduje się go dobrze wymieniam uchwyty i wszystko co jest łatwe do poprawienia. Miłego oglądania pozdrawiam Focus. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 8 Marca 2017 Autor Share Napisano 8 Marca 2017 Malowanie jako podkład Humbrol 33 baza Humbrol 163 satin druga warstwa i jako rozjaśnienia MM 2090 czas na zdjęcia no i lusterko ułamałem to przy okazji zrobi się lepsze i na druciku. Oczywiście będzie Polak z PRL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 Elegancko wychodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 8 Marca 2017 Super Moderator Share Napisano 8 Marca 2017 Ładny kolor Ale opony, opony..... Da się tą gumę przemalować na jakiś inny "czarny" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 8 Marca 2017 Autor Share Napisano 8 Marca 2017 Ładny kolor Ale opony, opony..... Da się tą gumę przemalować na jakiś inny "czarny" ? Upuny jeszcze przed liftingiem zresztą jak cały model na początku drogi malarskiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 8 Marca 2017 Super Moderator Share Napisano 8 Marca 2017 Ładny kolor Ale opony, opony..... Da się tą gumę przemalować na jakiś inny "czarny" ? Upuny jeszcze przed liftingiem zresztą jak cały model na początku drogi malarskiej No to mam nadzieję, że po gumie ślad nie zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 8 Marca 2017 Super Moderator Share Napisano 8 Marca 2017 wymień na żywicę, za jakiś czas pęknie guma, znajomemu rozeszły się opony po jakimś tam czasie na 6-7 mm jakbyś żyletką rozciął... a szkoda potem męczyć się z gotowym modelem i wymianą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 8 Marca 2017 Autor Share Napisano 8 Marca 2017 Spróbuje coś wyciągnąć z tych kapci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 Doskonale dobrany kolor. Zapisałem sobie tą konfigurację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 10 Marca 2017 Autor Share Napisano 10 Marca 2017 Doskonale dobrany kolor. Zapisałem sobie tą konfigurację. Od teraz to mój zestawy na pojazdy LWP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIGSmodelarz Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 ładny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 10 Marca 2017 Autor Share Napisano 10 Marca 2017 ładny modelik Stary dobry Dragon mimo, że jest trumpek to ten mi bardziej leży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 11 Marca 2017 Autor Share Napisano 11 Marca 2017 Pomysł na koła przepylka humbrolka H32 potem inne odcienie szarości i suchy pędzel po bieżniku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 12 Marca 2017 Autor Share Napisano 12 Marca 2017 dla mnie opony są ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Kolorek fajny ale mi się trochę ciemny wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 12 Marca 2017 Autor Share Napisano 12 Marca 2017 Kolorek fajny ale mi się trochę ciemny wydaje Zobacz parę postów wyżej kwestia oświetlenie zdjęcia robine telefonem w opcji auto taka pogladowka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 16 Marca 2017 Autor Share Napisano 16 Marca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 21 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2019 Postał na kołach dwa lata i fele do remontu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 21 Kwietnia 2019 Share Napisano 21 Kwietnia 2019 Na przykładzie tego modelu widać, jak wiele bryły modeli tego typu tracą bez stosowania modulacji. Arle rozumiem że ma być "zgodny z orginałem" w malowaniu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 7 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) Fele do tuningu. Opony zdjęte tydzień temu a obrzeża felg ciągle miękkie. Do listy zakupowej dopisałem żywiczne koła do BRDM-2 . Żywiczne koła załatwią temat. Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 7 Sierpnia 2019 Share Napisano 7 Sierpnia 2019 Mogę Ci pomóc - odezwij się na Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2019 Tak wyglądają obecnie felgi. Przygotowuje się do wymiany kapci na zimowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrPiontal Napisano 28 Grudnia 2019 Share Napisano 28 Grudnia 2019 Piękne wykonanie s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 30 Grudnia 2019 Share Napisano 30 Grudnia 2019 W dniu 8.03.2017 o 13:05, Focus napisał: Oczywiście będzie Polak z PRL Tylko że BRDM-3 w WP nie mieliśmy, były 1 i 2 w różnych odmianach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi